alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Kasım 2020 #11 Geçmiş olsun sibere başvursan da çok fark etmeyecek.
Trabzon Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #12 Reportlayın belki takas banı alır
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 25 Kasım 2020 #13 Ssansarsalvo dedi: Oha bu envanter ney.Oğlum bırakın okumayı falan dolandırıcı olalım. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim Aras kargo aç kapıyı.
Ssansarsalvo dedi: Oha bu envanter ney.Oğlum bırakın okumayı falan dolandırıcı olalım. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim Aras kargo aç kapıyı.
mavibeyin Kilopat Katılım 26 Mayıs 2018 Mesajlar 274 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ak Saray 25 Kasım 2020 #14 Ssansarsalvo dedi: Oha bu envanter ney.Oğlum bırakın okumayı falan dolandırıcı olalım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ssansarsalvo dedi: Oha bu envanter ney.Oğlum bırakın okumayı falan dolandırıcı olalım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Ayazemre Femtopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 7 25 Kasım 2020 #15 Trabzon dedi: Reportlayın belki takas banı alır Genişletmek için tıkla... İlki almış zaten fakat ikincinin profili gizli olduğu içinmi gözükmüyor yoksa ceza almadımı bilmiyorum. Ve neden kalıcı almamış bunuda steam desteğe sordum veya kalıcı yasaklamalarda şuanda yasaklı olarakmı yazıyor onuda tam bilmiyorum. alyhisa dedi: Geçmiş olsun sibere başvursan da çok fark etmeyecek. Genişletmek için tıkla... Neden fark etmeyecek başına böyle bir olay geldi ve sonuç alamadınmı ? Şikayet edenlere sonsuz teşekkürler yavaş yavaş tüm hesapları yasaklanıyor. Son düzenleme: 26 Kasım 2020
Trabzon dedi: Reportlayın belki takas banı alır Genişletmek için tıkla... İlki almış zaten fakat ikincinin profili gizli olduğu içinmi gözükmüyor yoksa ceza almadımı bilmiyorum. Ve neden kalıcı almamış bunuda steam desteğe sordum veya kalıcı yasaklamalarda şuanda yasaklı olarakmı yazıyor onuda tam bilmiyorum. alyhisa dedi: Geçmiş olsun sibere başvursan da çok fark etmeyecek. Genişletmek için tıkla... Neden fark etmeyecek başına böyle bir olay geldi ve sonuç alamadınmı ? Şikayet edenlere sonsuz teşekkürler yavaş yavaş tüm hesapları yasaklanıyor.
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 2 Mart 2021 #16 Mcskillett mi cidden mi?..
sascacsa Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 68 2 Mart 2021 #17 hellaboutthat dedi: Mcskillett mi cidden mi?.. Genişletmek için tıkla... McSkillet araba kazasında öldü. Dünyanın en pahalı envanterine sahip şu anda adamlar sadece ismini kopyalamış adamın bir ilgisi yok.
hellaboutthat dedi: Mcskillett mi cidden mi?.. Genişletmek için tıkla... McSkillet araba kazasında öldü. Dünyanın en pahalı envanterine sahip şu anda adamlar sadece ismini kopyalamış adamın bir ilgisi yok.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #18 Ssansarsalvo dedi: Oha bu envanter ney.Oğlum bırakın okumayı falan dolandırıcı olalım. Genişletmek için tıkla... Of, kull hakkı, en sevdiğim. Emrella dedi: Of, kull hakkı, en sevdiğim. Genişletmek için tıkla... Acaba kaç milyon dolar vardır hesapta?
Ssansarsalvo dedi: Oha bu envanter ney.Oğlum bırakın okumayı falan dolandırıcı olalım. Genişletmek için tıkla... Of, kull hakkı, en sevdiğim. Emrella dedi: Of, kull hakkı, en sevdiğim. Genişletmek için tıkla... Acaba kaç milyon dolar vardır hesapta?
Darbelimatkapp Centipat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 59 Makaleler 1 2 Mart 2021 #19 TMS dedi: Olay nedir? Biri alt yazı geçebilir mi? Genişletmek için tıkla... Steam'deki bu teşkilata denk gelmiş. Resmi gibi gözüküp dolandıranlara yakalanmış maalesef.
TMS dedi: Olay nedir? Biri alt yazı geçebilir mi? Genişletmek için tıkla... Steam'deki bu teşkilata denk gelmiş. Resmi gibi gözüküp dolandıranlara yakalanmış maalesef.