TİC MUSİC Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 2 31 Ekim 2022 #1 Steam de mağazaya tıkladıktan sonra Steam siyah oluyor ne kütüphaneye tıklaya biliyorum ne topluluk ne de mağazaya. Kısaca Steam'e erişim yapamıyorum.
Steam de mağazaya tıkladıktan sonra Steam siyah oluyor ne kütüphaneye tıklaya biliyorum ne topluluk ne de mağazaya. Kısaca Steam'e erişim yapamıyorum.
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #2 İnternete bağlantı sorunun yoksa sil tekrar yükle. Artı 0 Eksi
KS KS TİC MUSİC Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 2 31 Ekim 2022 #3 CANERION dedi: İnternete bağlantı sorunun yoksa sil tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Sildim geri yükledim fakat aynı hata. Artı 0 Eksi
CANERION dedi: İnternete bağlantı sorunun yoksa sil tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Sildim geri yükledim fakat aynı hata.
O Ofbeeeee Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 446 Çözümler 7 31 Ekim 2022 #4 TİC MUSİC dedi: Steam de mağazaya tıkladıktan sonra Steam siyah oluyor ne kütüphaneye tıklaya biliyorum ne topluluk ne de mağazaya. Kısaca Steam'e erişim yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Mağazaya girip tekrar gir kütüphaneye arada bug olur. Artı 0 Eksi
TİC MUSİC dedi: Steam de mağazaya tıkladıktan sonra Steam siyah oluyor ne kütüphaneye tıklaya biliyorum ne topluluk ne de mağazaya. Kısaca Steam'e erişim yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Mağazaya girip tekrar gir kütüphaneye arada bug olur.
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #5 TİC MUSİC dedi: Sildim geri yükledim fakat aynı hata. Genişletmek için tıkla... Disk temizle yapıp dene hocam. Artı 0 Eksi
TİC MUSİC dedi: Sildim geri yükledim fakat aynı hata. Genişletmek için tıkla... Disk temizle yapıp dene hocam.
KS KS TİC MUSİC Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 2 31 Ekim 2022 #6 Ofbeeeee dedi: Mağazaya girip tekrar gir kütüphaneye arada bug olur. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. CANERION dedi: Disk temizle yapıp dene hocam. Genişletmek için tıkla... indirme önbelleğini temizle seçeneğine mi basayım Artı 0 Eksi
Ofbeeeee dedi: Mağazaya girip tekrar gir kütüphaneye arada bug olur. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. CANERION dedi: Disk temizle yapıp dene hocam. Genişletmek için tıkla... indirme önbelleğini temizle seçeneğine mi basayım
mm21 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #7 TİC MUSİC dedi: Steam de mağazaya tıkladıktan sonra Steam siyah oluyor ne kütüphaneye tıklaya biliyorum ne topluluk ne de mağazaya. Kısaca Steam'e erişim yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... vpn acik kaldiysa olabilir. Steam guvenlik icin bazi IP'lere erisim yasagi koyuyor. Artı 0 Eksi
TİC MUSİC dedi: Steam de mağazaya tıkladıktan sonra Steam siyah oluyor ne kütüphaneye tıklaya biliyorum ne topluluk ne de mağazaya. Kısaca Steam'e erişim yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... vpn acik kaldiysa olabilir. Steam guvenlik icin bazi IP'lere erisim yasagi koyuyor.
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #8 TİC MUSİC dedi: Denedim olmadı. indirme önbelleğini temizle seçeneğine mi basayım Genişletmek için tıkla... Hem onu yap hem de Windows + r basıp cleanmgr yazıp enter bas temizle C diskindeki gereksiz önbellek dosyalarını. Artı 0 Eksi
TİC MUSİC dedi: Denedim olmadı. indirme önbelleğini temizle seçeneğine mi basayım Genişletmek için tıkla... Hem onu yap hem de Windows + r basıp cleanmgr yazıp enter bas temizle C diskindeki gereksiz önbellek dosyalarını.
KS KS TİC MUSİC Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 2 31 Ekim 2022 #9 CANERION dedi: Hem onu yap hem de Windows + r basıp cleanmgr yazıp enter bas temizle C diskindeki gereksiz önbellek dosyalarını. Genişletmek için tıkla... Olmadı reis mağazayı 2 saniyeliğine göre biliyorum ondan sonra donuyor. Artı 0 Eksi
CANERION dedi: Hem onu yap hem de Windows + r basıp cleanmgr yazıp enter bas temizle C diskindeki gereksiz önbellek dosyalarını. Genişletmek için tıkla... Olmadı reis mağazayı 2 saniyeliğine göre biliyorum ondan sonra donuyor.