cmsngrtkn Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 22 Temmuz 2021 #1 Steam arayüzünü değiştirmek istiyorum ama dosya konumunda "skins" adlı klasörü bulamadım. "skins" adlı klasörü açsam ban yeme riskim olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2021
Steam arayüzünü değiştirmek istiyorum ama dosya konumunda "skins" adlı klasörü bulamadım. "skins" adlı klasörü açsam ban yeme riskim olur mu?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.474 Çözümler 775 22 Temmuz 2021 #2 Hayir, degil. Valve'in zaten kendisi arayüz kullanimina izin vermekte. Yasak olsaydi Steam ayarlarinda böyle bir ayar bulunmazdi. Ben bizzat Pixel Vision 2 temasini kullanmaktayim. Artı 0 Eksi
Hayir, degil. Valve'in zaten kendisi arayüz kullanimina izin vermekte. Yasak olsaydi Steam ayarlarinda böyle bir ayar bulunmazdi. Ben bizzat Pixel Vision 2 temasini kullanmaktayim.
Meymen1907 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 769 Çözümler 1 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu 22 Temmuz 2021 #3 Ben GTA San Andreas'ta downgrade için açtım hiçbir şey olmaz Artı 0 Eksi
JamesBond007 Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #4 Bende Metro skin'i kullanmaktayım.Biraz hataları var ama güzel duruyor öneririm. Artı 0 Eksi
KS KS cmsngrtkn Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 22 Temmuz 2021 #5 reptile dedi: Hayir, degil. Valve'in zaten kendisi arayüz kullanimina izin vermekte. Yasak olsaydi Steam ayarlarinda böyle bir ayar bulunmazdi. Ben bizzat pixel vision 2 temasini kullanmaktayim. Genişletmek için tıkla... JamesBond007 dedi: Bende metro Skin'i kullanmaktayım. Biraz hataları var ama güzel duruyor öneririm. Genişletmek için tıkla... Meymen1907 dedi: Ben GTA San Andreas'ta downgrade için açtım hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Benim şu anki korkum Steam'in dosya konumunda "skins" adlı klasörün olmaması. Açsam herhangi bir ban sıkıntısı yaşamam değil mi? Artı 0 Eksi
reptile dedi: Hayir, degil. Valve'in zaten kendisi arayüz kullanimina izin vermekte. Yasak olsaydi Steam ayarlarinda böyle bir ayar bulunmazdi. Ben bizzat pixel vision 2 temasini kullanmaktayim. Genişletmek için tıkla... JamesBond007 dedi: Bende metro Skin'i kullanmaktayım. Biraz hataları var ama güzel duruyor öneririm. Genişletmek için tıkla... Meymen1907 dedi: Ben GTA San Andreas'ta downgrade için açtım hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Benim şu anki korkum Steam'in dosya konumunda "skins" adlı klasörün olmaması. Açsam herhangi bir ban sıkıntısı yaşamam değil mi?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.474 Çözümler 775 22 Temmuz 2021 #6 Hayir. Orada dosya olusturmaniz ban sebebi degil. Dosyayi olusturun ve arayüz temasini icine atin. Artı 0 Eksi
JamesBond007 Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #7 cmsngrtkn dedi: Benim şu anki korkum Steam'in dosya konumunda "skins" adlı klasörün olmaması. Açsam herhangi bir ban sıkıntısı yaşamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsın. Artı 0 Eksi
cmsngrtkn dedi: Benim şu anki korkum Steam'in dosya konumunda "skins" adlı klasörün olmaması. Açsam herhangi bir ban sıkıntısı yaşamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsın.