Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2019 #21 Furkan Ertem dedi: Beyler disk bölünmüyor bende üstte sste attım? Genişletmek için tıkla... Halihazırda bölünmüş diskiniz yok mu yani?
Furkan Ertem dedi: Beyler disk bölünmüyor bende üstte sste attım? Genişletmek için tıkla... Halihazırda bölünmüş diskiniz yok mu yani?
Furkan Ertem Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 374 Makaleler 1 Yer İzmir, Konak 2 Mayıs 2019 #22 Berrkay dedi: Halihazırda bölünmüş diskiniz yok mu yani? Genişletmek için tıkla... Yok.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2019 #23 O zaman bir tanıdığınızdan rica edip taşınabilir HDD alacaksınız @Eray K. 'nin dediği gibi veya 16 gün bekleyeceksiniz. (Son olarak para biriktirip bir tane alana kadar o şekilde kullanmaya devam edeceksiniz.)
O zaman bir tanıdığınızdan rica edip taşınabilir HDD alacaksınız @Eray K. 'nin dediği gibi veya 16 gün bekleyeceksiniz. (Son olarak para biriktirip bir tane alana kadar o şekilde kullanmaya devam edeceksiniz.)
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 3 Mayıs 2019 #24 Bir tane disk bölme programı ile dene bölmeyi. Ben kendi kullandığım programın adını bulamadım malesef.
Bir tane disk bölme programı ile dene bölmeyi. Ben kendi kullandığım programın adını bulamadım malesef.