Herkese merhaba. Ben Steam'i C diskine yüklemiştim 4-5 oyunda indirmiştim. Sonra Steam'i silip D diskine tekrardan yükledim. Tekrardan Steam’e girince oyunlar silinmiş gözüktü ama Program ekle/kaldır sekmesine girdiğimde bilgisayarımdan, o eski oyunlar hala yüklü gözüküyor. Silmeye çalıştığımdada hata veriyor C:\programfiles(x86)\steam\steam.exe windows tarafından bulunamadı diyor. Steam kütüphanemde oyunlar yok ama bilgisayarda yüklü gözüküyor çok GB yer kaplıyor üstelik. Çözümü nedir arkadaşlar şimdiden teşekkürler herkese.
C:\programfiles(x86)\steam\steamapps\common klasöründe oyun klasörleri var mı, içleri dolu mu diye bak. Varsa Steam'i tekrar kurup oyunları silebilir, ya da yükleyebilirsin. Yoksa denetim masasının hatası, iz bırakmıştır muhtemelen.
C:\programfiles(x86)\steam\steamapps\common klasöründe oyun klasörleri var mı, içleri dolu mu diye bak. Varsa Steam'i tekrar kurup oyunları silebilir, ya da yükleyebilirsin. Yoksa denetim masasının hatası, iz bırakmıştır muhtemelen.
D klasöründe baktım bu dediğiniz dosyaya ordada şuan yüklü olan oyunlar var sıkıntı yok o yüzden. Sorun silinmiş oyunum Program ekle kaldırda gözükmesi.