Steam dosyalarının silinmemesi

unshadow

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Ben Steam'i C diskine yüklemiştim 4-5 oyunda indirmiştim. Sonra Steam'i silip D diskine tekrardan yükledim. Tekrardan Steam’e girince oyunlar silinmiş gözüktü ama Program ekle/kaldır sekmesine girdiğimde bilgisayarımdan, o eski oyunlar hala yüklü gözüküyor. Silmeye çalıştığımdada hata veriyor C:\programfiles(x86)\steam\steam.exe windows tarafından bulunamadı diyor. Steam kütüphanemde oyunlar yok ama bilgisayarda yüklü gözüküyor çok GB yer kaplıyor üstelik. Çözümü nedir arkadaşlar şimdiden teşekkürler herkese.

C:\programfiles(x86)\steam\steamapps\common klasöründe oyun klasörleri var mı, içleri dolu mu diye bak. Varsa Steam'i tekrar kurup oyunları silebilir, ya da yükleyebilirsin. Yoksa denetim masasının hatası, iz bırakmıştır muhtemelen.

C klasöründe Steam uygulaması yok işte.

C:\programfiles(x86)\steam\steamapps\common klasöründe oyun klasörleri var mı, içleri dolu mu diye bak. Varsa Steam'i tekrar kurup oyunları silebilir, ya da yükleyebilirsin. Yoksa denetim masasının hatası, iz bırakmıştır muhtemelen.

D klasöründe baktım bu dediğiniz dosyaya ordada şuan yüklü olan oyunlar var sıkıntı yok o yüzden. Sorun silinmiş oyunum Program ekle kaldırda gözükmesi.

D diskindeki Steam kalsın. Tekrar (C diskindeki o adrese) kur. Eğer D diskinde var diye hata verirse hiç uğraşma derim ama yüklenir ise silebilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı