Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #1 Steam bazen böyle oluyor sonra düzeliyor. Bu herkeste olan bir şey mi yoksa bende bir sorun mu var?
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.240 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #2 Vorfell dedi: Eki Görüntüle 1567475 Steam bazen böyle oluyor sonra düzeliyor. Bu herkeste olan bir şey mi yoksa bende bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla... İnternet hızınız nedir?
Vorfell dedi: Eki Görüntüle 1567475 Steam bazen böyle oluyor sonra düzeliyor. Bu herkeste olan bir şey mi yoksa bende bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla... İnternet hızınız nedir?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 9 Kasım 2022 #3 Vorfell dedi: Eki Görüntüle 1567475 Steam bazen böyle oluyor sonra düzeliyor. Bu herkeste olan bir şey mi yoksa bende bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Hocam arada bana’da oluyor internet yüzünden sanırım.
Vorfell dedi: Eki Görüntüle 1567475 Steam bazen böyle oluyor sonra düzeliyor. Bu herkeste olan bir şey mi yoksa bende bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Hocam arada bana’da oluyor internet yüzünden sanırım.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #4 Genelde bir etkinlik geldiğinde veya Steam'de bekleyen bir güncelleme olduğunda böyle olabiliyor bende.
Genelde bir etkinlik geldiğinde veya Steam'de bekleyen bir güncelleme olduğunda böyle olabiliyor bende.
Lioren Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.079 Makaleler 8 Çözümler 5 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Model : Excalibur G770 1140-8EL0T-B İşlemci : Intel i5-11400H 4.4GHz Ekran Kartı : RTX 3050Ti 4GB 60W RAM : 16GB (8x2) SSD : Crucial 500GB Ekran : 144Hz IPS 3ms Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #5 Vorfell dedi: Eki Görüntüle 1567475 Steam bazen böyle oluyor sonra düzeliyor. Bu herkeste olan bir şey mi yoksa bende bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Bende de oldu. Kapatıp taskbardaki ^ kısmına tıklayıp steame sağ tık atıp çıkış deyince bir daha girdim. Düzeldi.
Vorfell dedi: Eki Görüntüle 1567475 Steam bazen böyle oluyor sonra düzeliyor. Bu herkeste olan bir şey mi yoksa bende bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Bende de oldu. Kapatıp taskbardaki ^ kısmına tıklayıp steame sağ tık atıp çıkış deyince bir daha girdim. Düzeldi.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #6 İnternetim iyi şuan. Önceden internet hızına bakmıyordum fakat oyun indiriyordum o yüzden olabilir mi?
İnternetim iyi şuan. Önceden internet hızına bakmıyordum fakat oyun indiriyordum o yüzden olabilir mi?
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.240 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #7 Vorfell dedi: İnternetim iyi şu an. Önceden internet hızına bakmıyordum fakat oyun indiriyordum o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyun indirince internet yavaşlar normal o yüzden web sitelerinde de HTML hızlıca iner CSS 2. sırada kalır eğer hızınız yavaşsa sadece HTML görebilirsiniz onun gibi.
Vorfell dedi: İnternetim iyi şu an. Önceden internet hızına bakmıyordum fakat oyun indiriyordum o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyun indirince internet yavaşlar normal o yüzden web sitelerinde de HTML hızlıca iner CSS 2. sırada kalır eğer hızınız yavaşsa sadece HTML görebilirsiniz onun gibi.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 9 Kasım 2022 #8 Vorfell dedi: İnternetim iyi şuan. Önceden internet hızına bakmıyordum fakat oyun indiriyordum o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam.
Vorfell dedi: İnternetim iyi şuan. Önceden internet hızına bakmıyordum fakat oyun indiriyordum o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam.
texnogamer Decapat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #9 Selam hocam bu sorunu ben yaşıyorum düzelttin mi Steam'ı düzelttiysen nasıl düzeldi rica etsem yardımcı olur musun?
Selam hocam bu sorunu ben yaşıyorum düzelttin mi Steam'ı düzelttiysen nasıl düzeldi rica etsem yardımcı olur musun?
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 12 Ekim 2023 #10 Vorfell dedi: Eki Görüntüle 1567475 Steam bazen böyle oluyor sonra düzeliyor. Bu herkeste olan bir şey mi yoksa bende bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Bendede böyle oluyordu. İnternet hızınız ile alakalı olabilir.
Vorfell dedi: Eki Görüntüle 1567475 Steam bazen böyle oluyor sonra düzeliyor. Bu herkeste olan bir şey mi yoksa bende bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Bendede böyle oluyordu. İnternet hızınız ile alakalı olabilir.