Böyle bir hata alıyorum. Windows 10 1809 sürümünü temiz kurulumla daha dün yükledim. Steam de dün yüklendi, gayet çalışıyordu her şey. Bugün yeniden başlattım bilgisayarı ve bu hata ile karşılaştım. Çözerseniz sevinirim. Ayrıca bir sorum daha var. Neden internette ve forumda çoğu kişinin "0x00007b" olarak aldığı hata mesajları bana genelde "0xc0000005" olarak geliyor? Logfile.zip
Böyle bir hata alıyorum. Windows 10 1809 sürümünü temiz kurulumla daha dün yükledim. Steam de dün yüklendi, gayet çalışıyordu her şey. Bugün yeniden başlattım bilgisayarı ve bu hata ile karşılaştım. Çözerseniz sevinirim. Ayrıca bir sorum daha var. Neden internette ve forumda çoğu kişinin "0x00007b" olarak aldığı hata mesajları bana genelde "0xc0000005" olarak geliyor? Logfile.zip
Bilmediğiniz dosyaların silinmesini söylemeniz pek iyi sonuçlar doğurmayabilir.
@Vedat Andak , Log'da gözükmeyen bir sorun var. Sistem özellikleriniz nedir? İşlemci, anakart, BIOS sürümünü belirtin. Hata veren başka uygulama varsa onlardan da rapor paylaşın.
Bilmediğiniz dosyaların silinmesini söylemeniz pek iyi sonuçlar doğurmayabilir.
@Vedat Andak , Log'da gözükmeyen bir sorun var. Sistem özellikleriniz nedir? İşlemci, anakart, BIOS sürümünü belirtin. Hata veren başka uygulama varsa onlardan da rapor paylaşın.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Bende aynı hatayı yaşadım. Steamı silip tekrardan yükledim ve sorunum çözülmüştü. Ama o hatayı tekrar verdi bende büyük bi araştırma yaptım ama hatayı düzeltemedim. Aradan bir gün geçti ve Steam o hatayı vermeden açıldı.