Steam Dying Light enchanted Edition varken Definitive Editon alırsam olan DLC parası düşer mi?

MattCapaldi

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta anlattığım gibi Steam'de Dying Light enchanted editon aldım ancak bunu Definitive Edition'a yükseltmek istiyorum olan DLC'lerin parası Definitive Edition'dan düşer mi?

Dying Light Definitive Edition paketi 19,80 TL şuan da.

Siz de daha ucuza görünüyorsa eğer, Enchanted Editon paketine sahip olduğunuz için indirim uygulanmıştır, yani fiyatı düşmüş demektir.

DLC'lerin parası Definitive Edition'dan düşer mi?
Bütün parayı düşürceklerini sanmıyorum, muhtemelen Definitive Edition size 10-15 TL arası bir fiyatta teklif edilir diye düşünüyorum.

Arasında zaten çok fark yok alıyorum ben.

Steam'de Dying Light enchanted editon aldım
Paketi satın aldığını söylediniz, bu paketi
Definitive Edition'a yükseltmek istiyorum
dediniz.

Yani Enchanted Editon paketine sahip olduğunuz için, Definitive Edition paketi normalde 19,80 TL satılırken şuan, siz Enchanted Editon paketine sahip olduğunuz için daha ucuza gelecektir.

DLC'lerin parası Definitive Edition'dan düşer mi?
Evet daha önce diğer paketi satın aldığınız için fiyat düşer fakat ne kadar indirim sağlarlar bunu bilemeyiz.
Bunu siz paketin fiyatını inceleyerek görebilirsiniz. Normal fiyatı 19,80 TL, siz de kaç TL görünüyorsa 19,80 TL'den çıkararak kaç TL indirim sağladığını görebilirsiniz.

19,80 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…