egemenemirler Femtopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #1 Bir gün Steam hesabıma giriş yapamadım ve e-posta değiştirildiğini fark ettim. Lütfen bir şeyler yapın.
Bir gün Steam hesabıma giriş yapamadım ve e-posta değiştirildiğini fark ettim. Lütfen bir şeyler yapın.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 22 Aralık 2021 #2 Daha önceden hesabınızda para yükleme veya oyun satın alım gibi işler yaptıysanız, işlem bilgileri ile kurtarma şansınız var steam'e mail atın.
Daha önceden hesabınızda para yükleme veya oyun satın alım gibi işler yaptıysanız, işlem bilgileri ile kurtarma şansınız var steam'e mail atın.
PoloMan Decapat Katılım 14 Nisan 2019 Mesajlar 6 22 Aralık 2021 #3 Aynısını bende yaşadım hiç telaş yapma almak çok basit. Bu video da anlatıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aynısını bende yaşadım hiç telaş yapma almak çok basit. Bu video da anlatıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
egemenemirler Femtopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #4 PoloMan dedi: Aynısını bende yaşadım hiç telaş yapma almak çok basit. Bu video da anlatıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ama bi kere daha çalınmıştı bidaha yapamıyorum
PoloMan dedi: Aynısını bende yaşadım hiç telaş yapma almak çok basit. Bu video da anlatıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ama bi kere daha çalınmıştı bidaha yapamıyorum
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #5 armas dedi: Daha önceden hesabınızda para yükleme veya oyun satın alım gibi işler yaptıysanız, işlem bilgileri ile kurtarma şansınız var Steam'e mail atın. Genişletmek için tıkla... İlk açıldığı ismi girip ticket açıyorsun, sonra diğer ilk girilen bilgileri yazınca e-posta ile sana kurtardıklarını söylüyorlar.
armas dedi: Daha önceden hesabınızda para yükleme veya oyun satın alım gibi işler yaptıysanız, işlem bilgileri ile kurtarma şansınız var Steam'e mail atın. Genişletmek için tıkla... İlk açıldığı ismi girip ticket açıyorsun, sonra diğer ilk girilen bilgileri yazınca e-posta ile sana kurtardıklarını söylüyorlar.
egemenemirler Femtopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #6 mike_wazowski_bruh dedi: İlk açıldığı ismi girip ticket açıyorsun, sonra diğer ilk girilen bilgileri yazınca e-posta ile sana kurtardıklarını söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... ama ben açdım ve bidaha açamıyorum
mike_wazowski_bruh dedi: İlk açıldığı ismi girip ticket açıyorsun, sonra diğer ilk girilen bilgileri yazınca e-posta ile sana kurtardıklarını söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... ama ben açdım ve bidaha açamıyorum