UserBey Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 239 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, ben Steam'den EA Play aboneliği aldım fakat bu oyunları kütüphaneme eklerken 5 10 oyun sonrasında ekleyemedim ve yükleyemiyorum. Bunun bir sınırı mı var yoksa bug mu oldu anlamadım. Nasıl ekleyeceğim geri kalanını? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2021
Arkadaşlar merhaba, ben Steam'den EA Play aboneliği aldım fakat bu oyunları kütüphaneme eklerken 5 10 oyun sonrasında ekleyemedim ve yükleyemiyorum. Bunun bir sınırı mı var yoksa bug mu oldu anlamadım. Nasıl ekleyeceğim geri kalanını?
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 20 Nisan 2021 #2 Sadece oynayacaklarını ekle kütüphanene. Zaten hepsini indiremezsin. Artı 0 Eksi
KS KS UserBey Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 239 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #3 Kayra Temel dedi: Sadece oynayacaklarını ekle kütüphanene. Zaten hepsini indiremezsin. Genişletmek için tıkla... Biraz zaman geçirdim ve denedim hepsini ekleyebildim. Artı 0 Eksi
Kayra Temel dedi: Sadece oynayacaklarını ekle kütüphanene. Zaten hepsini indiremezsin. Genişletmek için tıkla... Biraz zaman geçirdim ve denedim hepsini ekleyebildim.