Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 31 Temmuz 2022 #1 EA Play üyeliğimi yenileyeceğim cüzdan kodumdaki bakiye ile nasıl yenilerim?
Buğra's Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 2.041 Makaleler 3 Çözümler 7 31 Temmuz 2022 #2 Ödeme kısmında steam cüzdan ile ödeme seçeneğini seçerek.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 31 Temmuz 2022 #3 Buğra's dedi: Ödeme kısmında steam cüzdan ile ödeme seçeneğini seçerek. Genişletmek için tıkla... Ödeme seçeneğinde zaten sahipsiniz abonelikleri kontrol edin diyor aboneliklere gidiyorum ödenmedi diyor öde diyorum kart bilgileri istiyor Visa Mastercard var cüzdan kodu gibi bir seçenek yok.
Buğra's dedi: Ödeme kısmında steam cüzdan ile ödeme seçeneğini seçerek. Genişletmek için tıkla... Ödeme seçeneğinde zaten sahipsiniz abonelikleri kontrol edin diyor aboneliklere gidiyorum ödenmedi diyor öde diyorum kart bilgileri istiyor Visa Mastercard var cüzdan kodu gibi bir seçenek yok.