Steam EA play vs Xbox Gamepass for PC

Blorse

Decapat
Merhaba,
Bildiginiz gibi ikisi de abonelik tabanli oyun magazalari. Steam'de EA Play'in 31 Ağustos'ta gelecegi duyuruldu. Sizce EA'nin mi kutuphanesi daha genis olur (1 yil sonra alacagi konumu bilmiyoruz ve Steam'de yayinlanmasi daha genis bir kutuphaneye sahip olmasina vesile olur mu?) Yoksa Gamepass'in mi? Hangisine almak daha avantajli?

Oyun zevkine kalmış bir şey bu. Fifa, Bf, Nfs serilerini seviyorsan EAP, ama ben daha çok hikaye odaklı veya indie tarz oyun oynamak istiyorum dersen XGP.

Hocam EA oyunu sevenler için EA play bulunmaz nimet. Diğerleri için ise tamamen kullanıcıya kalmış bir durum.

Her ikisi de alınabilecek derecede ucuz. 1 yıllık EA Play alırsınız. İstediğiniz aylar da Gamepass alırsınız.

Spor oyunlariyla aram yok. EA'da oynayacagim oyun olarak bakarsam Sims 4, Battlefield serisi falan var. Ama Gamepass'de denemek istedigim ya da pahali olan bir cok oyun bulunuyor. Ama EA play kutuphanesini genisletir mi genisletirse ne olur bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…