1 129592 Kilopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.896 Çözümler 2 2 Mart 2021 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşımla EA Play üzerinden oynuyoruz, Türkçe yama kursak bir problem olur mu EA Play olduğu için? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2021
Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşımla EA Play üzerinden oynuyoruz, Türkçe yama kursak bir problem olur mu EA Play olduğu için?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #2 Bir sorun olmaz. Aynı oyun, aynı dosyalar. Kurun oynayın. Artı 0 Eksi
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #3 Sorun olmaz. EA Play oyunlarını oynamak ile oyunu satın almak arasında hiçbir farkı yok. Sadece belirli bir süreliğine erişebiliyorsunuz o kadar. Artı 0 Eksi
Sorun olmaz. EA Play oyunlarını oynamak ile oyunu satın almak arasında hiçbir farkı yok. Sadece belirli bir süreliğine erişebiliyorsunuz o kadar.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 2 Mart 2021 #4 129592 dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşımla EA Play üzerinden oynuyoruz, Türkçe yama kursak bir problem olur mu EA Play olduğu için? Genişletmek için tıkla... Steam ve EA Play sonuç olarak steam_api.dll kullanıyor. Siz nereden oyunu satın alırsanız alın dosyalar aynı. Yani yama yapılabilir ve çalışır. Artı 0 Eksi
129592 dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşımla EA Play üzerinden oynuyoruz, Türkçe yama kursak bir problem olur mu EA Play olduğu için? Genişletmek için tıkla... Steam ve EA Play sonuç olarak steam_api.dll kullanıyor. Siz nereden oyunu satın alırsanız alın dosyalar aynı. Yani yama yapılabilir ve çalışır.
oğulcan_özdemir Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Öğrencisi 2 Mart 2021 #5 Evet, olur şu videodan yapabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Evet, olur şu videodan yapabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 1 129592 Kilopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.896 Çözümler 2 3 Mart 2021 #6 300319 dedi: Steam ve EA Play sonuç olarak steam_api.dll kullanıyor. Siz nereden oyunu satın alırsanız alın dosyalar aynı. Yani yama yapılabilir ve çalışır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yamayı uyguladım oldu. oğulcan_özdemir dedi: Evet, olur şu videodan yapabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler uyguladım Türkçe oldu. Herkese yanıtları için teşekkür ederim konu kilitlenebilir. Artı 0 Eksi
300319 dedi: Steam ve EA Play sonuç olarak steam_api.dll kullanıyor. Siz nereden oyunu satın alırsanız alın dosyalar aynı. Yani yama yapılabilir ve çalışır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yamayı uyguladım oldu. oğulcan_özdemir dedi: Evet, olur şu videodan yapabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler uyguladım Türkçe oldu. Herkese yanıtları için teşekkür ederim konu kilitlenebilir.
361229 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 13 6 Mayıs 2021 #7 129592 dedi: Teşekkürler yamayı uyguladım oldu. Teşekkürler uyguladım Türkçe oldu. Herkese yanıtları için teşekkür ederim konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı video ile mi yaptın ? Artı 0 Eksi
129592 dedi: Teşekkürler yamayı uyguladım oldu. Teşekkürler uyguladım Türkçe oldu. Herkese yanıtları için teşekkür ederim konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı video ile mi yaptın ?