RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.520 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 12 Aralık 2022 #1 Steam'da ürün satarken ek onaylama hatası almaya başladım. Mobilden onaylıyorum ancak Steam'de aynı ürünü satmaya çalışırken aşağıdaki hatayı veriyor. Yardımcı olur musunuz?
Steam'da ürün satarken ek onaylama hatası almaya başladım. Mobilden onaylıyorum ancak Steam'de aynı ürünü satmaya çalışırken aşağıdaki hatayı veriyor. Yardımcı olur musunuz?
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.329 Makaleler 2 Çözümler 17 12 Aralık 2022 #2 Envanteri yenile muhtemelen bu ürün şuan satıştadır.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.520 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 12 Aralık 2022 #3 zKEBAB dedi: Envanteri yenile muhtemelen bu ürün şuan satıştadır. Genişletmek için tıkla... Değil hocam.
zKEBAB dedi: Envanteri yenile muhtemelen bu ürün şuan satıştadır. Genişletmek için tıkla... Değil hocam.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.329 Makaleler 2 Çözümler 17 12 Aralık 2022 #4 RowIinq dedi: Eki Görüntüle 1600796 Değil hocam. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi envanteri yenile ve envanteri tekrar kontrol et. Kart satılmışta olabilir.
RowIinq dedi: Eki Görüntüle 1600796 Değil hocam. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi envanteri yenile ve envanteri tekrar kontrol et. Kart satılmışta olabilir.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.520 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 12 Aralık 2022 #5 zKEBAB dedi: Dediğim gibi envanteri yenile ve envanteri tekrar kontrol et. Kart satılmışta olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam envanterde yok ise ve satılmamış ise ne olacak? Kart boşa mı gidecek?
zKEBAB dedi: Dediğim gibi envanteri yenile ve envanteri tekrar kontrol et. Kart satılmışta olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam envanterde yok ise ve satılmamış ise ne olacak? Kart boşa mı gidecek?
N Nebukadzer Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 786 Çözümler 1 12 Aralık 2022 #6 1 gün sonra tekrar deneyin.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.329 Makaleler 2 Çözümler 17 12 Aralık 2022 #7 Dediklerimi kontrol ettiniz mi ?
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.520 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 12 Aralık 2022 #8 zKEBAB dedi: Dediklerimi kontrol ettiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Evet.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.329 Makaleler 2 Çözümler 17 12 Aralık 2022 #9 RowIinq dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam bu dediklerimi yapsanız ortaya çıkacak karta ne olduğu. Envanteri yenile. Kart hala envanter ise telefondan pazar onayını kabul et. Üstteki iki seçenek yok ise pazar geçmişini kontrol et. Bunları denersen kartın ortaya çıkmama ihtimali yok gibi bir şey yok.
RowIinq dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam bu dediklerimi yapsanız ortaya çıkacak karta ne olduğu. Envanteri yenile. Kart hala envanter ise telefondan pazar onayını kabul et. Üstteki iki seçenek yok ise pazar geçmişini kontrol et. Bunları denersen kartın ortaya çıkmama ihtimali yok gibi bir şey yok.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.520 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 12 Aralık 2022 #10 zKEBAB dedi: Dediklerimi kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bir tane daha koydum ürün. Direkt satıldı ve parası geldi. Teşekkür ederim.
zKEBAB dedi: Dediklerimi kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bir tane daha koydum ürün. Direkt satıldı ve parası geldi. Teşekkür ederim.