Steam, Ekim Ayı için Donanım ve Yazılım Anketini Yayınladı

Amd işlemci hariç hoşuma gitmiyor, sıkıntılı diyenler çok fazla.
Kullandın mı, kullandıysan ne kullandına verilen sık cevaplar.
1) Kullanmadım. NVIDIA FOREVER.
2) Kronik sorunlu model kullandım bu yüzden tüm modellere laf atıyorum.
3) Neredeyse kimsenin sorun yaşamadığı modelde sorun yaşadım yani tüm kartları bozuk. Evet NVIDIA'da da problem yaşayabileceğim ve teknolojinin şans işi olduğunu bilmiyorum.

Cevap: 1
1050ti kullanıyorum daha sıkıntısını görmedim. Cevaplarında bile kronik sorunlu model kullandın mı diye sormuşsun. Nvidia'da kronik sorunlu diye bir kart yok.

Cevap: 1
1050ti kullanıyorum daha sıkıntısını görmedim. Cevaplarında bile kronik sorunlu model kullandın mı diye sormuşsun. Nvidia'da kronik sorunlu diye bir kart yok.
NVIDIA'da çok kötü seviyede Coil Whine yaşayan bir kart vardı fakat tam hatırlamıyorum hangisiydi. Şahsen bu kronik problemli diye bahsettiğimiz modellerin eski kartlar olması bence oldukça iyi. AMD eskiden çok kötüydü ama şu an iyi durumda. Geçen yaptıkları konferansta tamamen NVIDIA'nın pazarda tekelleşmeye başladığı için aldığı saçma kararlara sallamaları hoşuma gitmişti.

Şahsen lise harçlığı alan biri olarak hangisi diye tartışabilecek seviyede değilim. Hangisi ucuzsa ona giderim.

Nvidia'dan şaşmam, hani bir nedeni olmaz ama bir markayı seversin ya, Benimki işte o.

Nvidia'dan şaşmam, hani bir nedeni olmaz ama bir markayı seversin ya, Benimki işte o.
Kullandın mı, kullandıysan ne kullandına verilen sık cevaplar.
1) Kullanmadım. NVIDIA FOREVER.
Anlaşılan gözlemlerim pekte yanlış sayılmaz. Yine de sizi yargılamıyorum hocam. Bende Steam'den başka launcher kullanmayı sevmiyorum, zorunda kalmadıkça tercih etmiyorum.

Bizim gibi teknolojik ürünlere fiyatından dolayı erişemeyen bir ülkede bile NVIDIA fanboyu çok var. Ekstra 10.000TL vereyim kafasında insan çok olduğundan Türkiye'de bile ilk 10'da AMD kart yoktur muhtemelen.
Hocam aslında insanlar haklılar. Şahsen bende bütçem olduğu zaman ilk tercihimi nvidia'dan yaparım. AMD her ne kadar çözdü desede rx6000 serisinde rx500 serisi kadar olmasada hala hatalar mevcut. Bunun dışında RT teknolojisi zaten nvidia'da daha iyi çalışıyor. Dlss ve fsr da pek görüntü farkı yok ona bir şey diyemem. Bunların dışında nvidia nın sağladığı codecler ve uygulamaların nvidia destekli olması her türlü tercih sebebi oluyor. Bu arada Türkiye'de ilk 10 kartta kesinlikle rx6600 vardır. Eskiden 1050 ti yerli ekran kartı derdik şimdi de rx6600.

Ben amd kartımda bir tek overwatch 2 de sorun yaşıyordum. Ondada bir kaç sürücü deneyerek çözdüm. Ama çözene kadar sinir bozmadı değil. Oyundan atıyordu kafasına göre.

Hocam peki bahsettiğimiz insanların bütçesi olmasına rağmen hâla yeterli diye 1060'da kalması fakat bizim insanımızın parası olmamasına rağmen sürekli yeni ve üst modele yönelme bağımlılığının olması çok üzücü değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…