beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Kasım 2021 #1 Fotoğrafın yanındaki +7'yi kaldırmak istiyorum ama yüklediğim fotoğrafları da kaldırmak istemiyorum nasıl yapabilirim? Fotoğraf spoilerlı o yüzden çizdim. Ayrıca bu ne işe yarıyor yukarıdaki fotoğraf gibi bir vitrin daha mı ekliyor?
Fotoğrafın yanındaki +7'yi kaldırmak istiyorum ama yüklediğim fotoğrafları da kaldırmak istemiyorum nasıl yapabilirim? Fotoğraf spoilerlı o yüzden çizdim. Ayrıca bu ne işe yarıyor yukarıdaki fotoğraf gibi bir vitrin daha mı ekliyor?
Çözüm MükreminT 6 Kasım 2021 Profil düzenle kısmında sergilenen vitrin bölümünü açın oradan çizim vitrinini seçin ve kullanmak istediğiniz fotoğrafı yükleyin.
Profil düzenle kısmında sergilenen vitrin bölümünü açın oradan çizim vitrinini seçin ve kullanmak istediğiniz fotoğrafı yükleyin.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #2 Profil düzenle kısmında sergilenen vitrin bölümünü açın oradan çizim vitrinini seçin ve kullanmak istediğiniz fotoğrafı yükleyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Profil düzenle kısmında sergilenen vitrin bölümünü açın oradan çizim vitrinini seçin ve kullanmak istediğiniz fotoğrafı yükleyin.
AKIN SONTUR Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #3 beyemirs çözdüysen yazarmısın nasıl yaptın Artı 0 Eksi