Steam envanter satmak için zammı bekleyeyim mi?

Samet_29

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi Steam'de iki katlık bir zam bekleniyor. Elimde yüklü miktarda Steam ögesi (kartlar, arka planlar vs) var. Bunları satıp CS de bir şeyler alıp nakite dönüştürme vs düşünüyorum. Kısaca CS de skin alacağım. Bunun için zammı bekleyip pahalıdan satıp pahalıdan almak mı mantıklı yoksa ucuzdan satıp ucuzdan almak mı? Teorikte bir şey değişmiyor gibi gözükse de kartların fiyatları CS skinlerinden fazla artarsa karda, skinin fiyatı kartlarda daha fazla olarak artarsa zararda olurum. Sizce şu an mı almalıyım yoksa zammı mı bekleyeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasalar değerlenecek büyük ihtimalle. Belli silahların değeri artar diye düşünüyorum. Özellikle gölgelendirme ve parlama olayları CS 2'de iyi olanlar. Bekleyin çıkınca satın ve alın.

Kasalar değerlenecek büyük ihtimalle. Belli silahların değeri artar diye düşünüyorum. Özellikle gölgelendirme ve parlama olayları CS 2'de iyi olanlar. Bekleyin çıkınca satın ve alın.
fakat fiyatı artacak diyorsunuz, şimdi hemen alsam cs2 herkese açıldığında fiyatı daha da değerlenmez ve karda olmaz mıyım? Anlayamadım.

Dediğimi tam okumamışsınız. Belli skinler yani CS 2'de güzel gözükebilecek skinler artar diyorum.

Tama işte bu dediğiniz skinlerin fiyatları artacak, yani neden o zaman alayım. Fiyatı artacak olan skinleri şimdi alsam ve o zaman satsam daha mantıklı değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam de beklenen zam oyunlara. Steam topluluk pazarı her gün sabah güncel dolar kuruna göre güncelleniyor.

Yani oyunlara beklenen kur güncellemesi ile fiyalar artsa bile. Topluluk pazarında güncel dolar kuru üzerinden işlem yapıldığı için, topluluk pazarın da ki ürünlerin fiyatı aynı kalır.

Şunu söylerseniz eğer ki CS:GO itemlerinin CS2 ile birlikte yükseleceğini düşünüyorum, o yüzden şimdi almak istiyorum diye bu konuda bir yorum yapamam.

Son düzenleme:
Steam de beklenen zam oyunlara. Steam topluluk pazarı her gün sabah güncel dolar kuruna göre güncelleniyor.

Yani oyunlara beklenen kur güncellemesi ile fiyalar artsa bile. Topluluk pazarında güncel dolar kurundan üzerinden işlem yapıldığı için, topluluk pazarın da ki ürünlerin fiyatı aynı kalır.

Şunu söylerseniz eğer ki CS:GO itemlerinin CS2 ile birlikte yükseleceğini düşünüyorum, o yüzden şimdi almak istiyorum diye bu konuda bir yorum yapamam.
Teşekkürler, fakat bu konu aklıma takıldı, parlak ve ışıl ışıl skinleri alıp cs2 de değerlenmesi mantıklı çünkü, bir araştırabilirim. Sağ olun bu bilgiyi bilmiyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı