Steam envanter temizliği nasıl olabilir?

Pergi

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben Steam'de geçtiğimiz aylardaki Çin ay yılı etkinliğinde "puan dükkanı"nda ücretsiz verilen bir çıkartma vardı ben satılır, takas edilir hiç olmazsa cevhere dönüştürülür diye bastım aldım ayrıca etiket vereceğini de bilmiyordum insan düzgün bir şey verir her neyse. Ben bu envanterden eşyayı silmek için uğraştım araştırma yaptım ama bir sonuç elde edemedim şu anda böyle bir hizmet yok ama ileride gelebilir. Bu sitede bir arkadaş bu başlık gibi bir başlığın altına neden silme tuşu yok diye soran birisine "düşünsene hesabına birisi giriyor ve tüm envanterini siliyor buna karşı koruma olsun diye silme tuşunu koymamışlar" gibisinden bir düşünce belirtti. Bence bu düşünce çok saçma çünkü senin hesabını hackleyen birisi hesabındaki takas edilebilir öğeleri kendi hesabına aktarır, diğerlerini de kötülük olsun diye cevhere dönüştürür. Ikinci bir açık ise Steam destek bölümünde para verdiğiniz uygulamaları dahi kütüphanemden kaldır seçeneği var. Yani "birisi kullanıcımın hesabını hackler de kütüphanesini boşaltır dur şu kütüphaneden oyun silme özelliğini kaldıralım" demeyen yetkililerin böyle bir niyetlerinin de olduğunu sanmıyorum. Velhasıl envanterdeki pazarlanmayan, takas edilmeyen ve cevhere dönüştürülmeyen öğelerin derhal hiç olmazsa silinebilirlik özelliğinin getirilmesi lazım. Bu konuda gelişme olursa lütfen beni ve bu konuyu ziyaret edecek arkadaşları bilgilendirsin, memnun oluruz. Buraya kadar okuyan varsa teşekkür ederim. Faydalı olmuştur umarım.

Ikinci bir açık ise Steam destek bölümünde para verdiğiniz uygulamaları dahi kütüphanemden kaldır seçeneği var.

Bu özellik ile uygulamaları sadece genel görünümden kaldırabiliyorsunuz. Tamamen silme yetkisi sadece Valve çalışanlarında mevcut.

Uygulamayı kaldırsanız bile aynı işlemi yaparak geri getirebilirsiniz.

Bilmiyordum, teşekkürler. Ben random keylerden çıkan dandik içerikleri sildiydim ama geri alabilirsiniz isterseniz gibi birşey yazmadığı için böyle bir imkanın olduğunu hiç düşünmemiştim.
Bu özellik ile uygulamaları sadece genel görünümden kaldırabiliyorsunuz. Tamamen silme yetkisi sadece Valve çalışanlarında mevcut.

Uygulamayı kaldırsanız bile aynı işlemi yaparak geri getirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı