Steam envanter ve arkadaşlar görünmüyor

SHADOFFALCON

Decapat
Arkadaşlar ben Steam'da ne envanterimi görebiliyorum ne de arkadaşlarımı. Arkadaşlara bağlanırken hata oluştu diyor.
Envanterime girince hata kodu veriyor. Ne yapmalıyım sağ alttada görev yöneticisinde de kapatıp açıyorum olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum internetin bağlantıyı engelliyor olabilir. Farklı ve güvenilir bi internetle tekrar dene. Eğer sorun halen devam ediyorsa bilemeyeceğim fakat %90 etmeyecek. Denetikten sonra yaz tekrar buraya.

Dostum internetin bağlantıyı engelliyor olabilir. Farklı ve güvenilir bi internetle tekrar dene. Eğer sorun halen devam ediyorsa bilemeyeceğim fakat %90 etmeyecek. Denetikten sonra yaz tekrar buraya.
evet doğru telefon internetimle bağlandım oldu ev internetimle neden bağlanamıyorum

evet doğru telefon internetimle bağlandım oldu ev internetimle neden bağlanamıyorum
Güvenli internet kullanıyorsunuzdur. Güvenli internet bağzı durumlarda steamı engelleyebiliyor. İnternet sağlayıcınız ile konuşup durumu çözebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…