Ahmet olcay Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #1 Ben Steam de kazandığım hareketli avatarlarım var nasıl envanterden nasıl kullanacağımı bilmiyorum Steam puan dükkânından almadım Steam envanterinde duruyor nasıl kullanabilirim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-08-09 032111.png 275,4 KB · Görüntüleme: 282
Ben Steam de kazandığım hareketli avatarlarım var nasıl envanterden nasıl kullanacağımı bilmiyorum Steam puan dükkânından almadım Steam envanterinde duruyor nasıl kullanabilirim?
hayatsız insan Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 669 Çözümler 4 Yer 32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W Daha fazla Sistem Özellikleri Tost makinesi Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 9 Ağustos 2023 #2 Steam profilinize gidin daha sonra isminizin altındaki profili düzenle seçeneğine tıklayın orada da istediğiniz gibi her şeyi kullanabilirsiniz.
Steam profilinize gidin daha sonra isminizin altındaki profili düzenle seçeneğine tıklayın orada da istediğiniz gibi her şeyi kullanabilirsiniz.
Ahmet olcay Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #3 hayatsız insan dedi: Steam profilinize gidin daha sonra isminizin altındaki profili düzenle seçeneğine tıklayın orada da istediğiniz gibi her şeyi kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... orasını biliyorum ama düşürdüğüm hareketli avatarlar çıkmıyor Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-08-09 200605.png 233,3 KB · Görüntüleme: 176
hayatsız insan dedi: Steam profilinize gidin daha sonra isminizin altındaki profili düzenle seçeneğine tıklayın orada da istediğiniz gibi her şeyi kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... orasını biliyorum ama düşürdüğüm hareketli avatarlar çıkmıyor
hayatsız insan Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 669 Çözümler 4 Yer 32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W Daha fazla Sistem Özellikleri Tost makinesi Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 9 Ağustos 2023 #4 Ahmet olcay dedi: Orasını biliyorum ama düşürdüğüm hareketli avatarlar çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Belki bir bug falan olmuştur. Hem de aşağıda sizin oyunlarınıza ait ücretsiz avatar önerileri olmalı ama sizde gözükmüyor nedense.
Ahmet olcay dedi: Orasını biliyorum ama düşürdüğüm hareketli avatarlar çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Belki bir bug falan olmuştur. Hem de aşağıda sizin oyunlarınıza ait ücretsiz avatar önerileri olmalı ama sizde gözükmüyor nedense.
Ahmet olcay Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #5 hayatsız insan dedi: Belki bir bug falan olmuştur. Hem de aşağıda sizin oyunlarınıza ait ücretsiz avatar önerileri olmalı ama sizde gözükmüyor nedense. Genişletmek için tıkla... Haklısın bug olmuştur.
hayatsız insan dedi: Belki bir bug falan olmuştur. Hem de aşağıda sizin oyunlarınıza ait ücretsiz avatar önerileri olmalı ama sizde gözükmüyor nedense. Genişletmek için tıkla... Haklısın bug olmuştur.
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #6 Ahmet olcay dedi: Haklısın bug olmuştur. Genişletmek için tıkla... Aile görünümü kapatıp tekrar deneyin.
Ahmet olcay dedi: Haklısın bug olmuştur. Genişletmek için tıkla... Aile görünümü kapatıp tekrar deneyin.
Ahmet olcay Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #7 GrimKazashini dedi: Aile görünümü kapatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Bak tek onu denemedim teşekkürler. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-08-10 124120.png 403,8 KB · Görüntüleme: 190
GrimKazashini dedi: Aile görünümü kapatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Bak tek onu denemedim teşekkürler.