F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.593 Çözümler 83 23 Nisan 2021 #11 woitx dedi: Hocam neyce konuşuyoruz ? 6 kuruş olan skini 56TL satın almışlar. Bu nasıl cümle açıklık getirebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Pazarda 6 kuruşa satılan eşya hesabından 56 TL'ye alınmış.
woitx dedi: Hocam neyce konuşuyoruz ? 6 kuruş olan skini 56TL satın almışlar. Bu nasıl cümle açıklık getirebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Pazarda 6 kuruşa satılan eşya hesabından 56 TL'ye alınmış.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.274 Makaleler 3 Çözümler 197 23 Nisan 2021 #12 woitx dedi: Hocam neyce konuşuyoruz ? 6 kuruş olan skini 56TL satın almışlar. Bu nasıl cümle açıklık getirebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Forse dedi: Anlamadım. Doğru düzgün anlatın. Genişletmek için tıkla... Anilkyae dedi: Arkadaşın hesabında 56 TL varmış çalan adam 6 kuruşluk skin koymuş başka hesaptan parayı kendine geçirmiş. Genişletmek için tıkla... Biri bakiyesini boşa harcamak için 6 kuruşluk skine 56 TL harcamış demek istiyor. Trolleme amaçlı.
woitx dedi: Hocam neyce konuşuyoruz ? 6 kuruş olan skini 56TL satın almışlar. Bu nasıl cümle açıklık getirebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Forse dedi: Anlamadım. Doğru düzgün anlatın. Genişletmek için tıkla... Anilkyae dedi: Arkadaşın hesabında 56 TL varmış çalan adam 6 kuruşluk skin koymuş başka hesaptan parayı kendine geçirmiş. Genişletmek için tıkla... Biri bakiyesini boşa harcamak için 6 kuruşluk skine 56 TL harcamış demek istiyor. Trolleme amaçlı.
woitx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 23 Nisan 2021 #13 Anilkyae dedi: Arkadaşın hesabında 56 TL varmış çalan adam 6 kuruşluk skin koymuş başka hesaptan parayı kendine geçirmiş. Genişletmek için tıkla... Yapabilecek bir şey yok o zaman. Büyük ihtimal hesabı çalmış ama şifresini değiştirmemiş.
Anilkyae dedi: Arkadaşın hesabında 56 TL varmış çalan adam 6 kuruşluk skin koymuş başka hesaptan parayı kendine geçirmiş. Genişletmek için tıkla... Yapabilecek bir şey yok o zaman. Büyük ihtimal hesabı çalmış ama şifresini değiştirmemiş.
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.298 Çözümler 13 23 Nisan 2021 #14 Hesabı ele geçirip parayı kendi hesaplarına geçirmek için ucuz itemi pahalıya satın almışlar. Kendi satışa koydukları itemi satmışlar yani.
Hesabı ele geçirip parayı kendi hesaplarına geçirmek için ucuz itemi pahalıya satın almışlar. Kendi satışa koydukları itemi satmışlar yani.
Pmagnet Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 675 Çözümler 6 23 Nisan 2021 #15 Steam desteğe yazabilirsiniz ama geri gelmez büyük ihtimal ile.
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.298 Çözümler 13 23 Nisan 2021 #16 Pmagnet dedi: Steam desteğe yazabilirsiniz ama geri gelmez büyük ihtimal ile. Genişletmek için tıkla... Gelmez, topluluk pazarının iadesi yok.
Pmagnet dedi: Steam desteğe yazabilirsiniz ama geri gelmez büyük ihtimal ile. Genişletmek için tıkla... Gelmez, topluluk pazarının iadesi yok.
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2021 #17 woitx dedi: Hocam neyce konuşuyoruz ? 6 kuruş olan skini 56TL satın almışlar. Bu nasıl cümle açıklık getirebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Ben anladım galiba, arkadaşım hesabı üzerinden 6 kuruş olan skini 56₺ fiyatla almışlar.
woitx dedi: Hocam neyce konuşuyoruz ? 6 kuruş olan skini 56TL satın almışlar. Bu nasıl cümle açıklık getirebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Ben anladım galiba, arkadaşım hesabı üzerinden 6 kuruş olan skini 56₺ fiyatla almışlar.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 23 Nisan 2021 #18 Birisi sizi iyi dolandırmış geçmiş olsun. Steam'in yapabileceği bir şey yok. Hesabın ve bağlı olduğu malin şifresini değiştirip 2FA'yı (Steam Guard) açın.
Birisi sizi iyi dolandırmış geçmiş olsun. Steam'in yapabileceği bir şey yok. Hesabın ve bağlı olduğu malin şifresini değiştirip 2FA'yı (Steam Guard) açın.
yigitburakd Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #19 Kimden satın aldığınızı bulabilirsiniz. Skini satan kişi kimse hesabınızı çalan kişi odur diye düşünüyorum
Kimden satın aldığınızı bulabilirsiniz. Skini satan kişi kimse hesabınızı çalan kişi odur diye düşünüyorum
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 23 Nisan 2021 #20 fatihgn7 dedi: Sizin hesabınızdaki bakiye ile 6 kuruşluk skini 56 TL'ye almışlar doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hayır 6krş değerindeki bir skini 56 TL'ye almışlar (fiyatının üzerine)
fatihgn7 dedi: Sizin hesabınızdaki bakiye ile 6 kuruşluk skini 56 TL'ye almışlar doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hayır 6krş değerindeki bir skini 56 TL'ye almışlar (fiyatının üzerine)