Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 24 Nisan 2021 #21 Eğer adamın 6 kuruşluk skinini 56 TL'ye alsaydılar burada konu açmazdı diye düşünüyorum.
O oxy2gen Femtopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #22 fatihgn7 dedi: Sizin hesabınızdaki bakiye ile 6 kuruşluk skini 56 TL ye almışlar doğru mu? Genişletmek için tıkla... doğru The Anorak dedi: Birisi sizi iyi dolandırmış geçmiş olsun. Steam'in yapabileceği bir şey yok. Hesabın ve bağlı olduğu malin şifresini değiştirip 2FA'yı (Steam Guard) açın. Genişletmek için tıkla... hepsini değiştirdim allahtan hesabımda değerleri yüksek skinler vardı onlar duruyor Yang Mills dedi: Hesabının şifresini değiştirip bir daha bir yere girmemen gerek. Genişletmek için tıkla... hellcase keydrob gibi siteleri kullanıyom sıkıntı olurmu Son düzenleme: 24 Nisan 2021
fatihgn7 dedi: Sizin hesabınızdaki bakiye ile 6 kuruşluk skini 56 TL ye almışlar doğru mu? Genişletmek için tıkla... doğru The Anorak dedi: Birisi sizi iyi dolandırmış geçmiş olsun. Steam'in yapabileceği bir şey yok. Hesabın ve bağlı olduğu malin şifresini değiştirip 2FA'yı (Steam Guard) açın. Genişletmek için tıkla... hepsini değiştirdim allahtan hesabımda değerleri yüksek skinler vardı onlar duruyor Yang Mills dedi: Hesabının şifresini değiştirip bir daha bir yere girmemen gerek. Genişletmek için tıkla... hellcase keydrob gibi siteleri kullanıyom sıkıntı olurmu