inadkar Femtopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #1 Steam envanterimdeki eşyaları satmam için oyun almamı istiyor, bunu oyun almadan da satabilir miyim?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #21 inadkar dedi: Bence en ideal yöntem. Genişletmek için tıkla... Etrafta bir sürü bu işi yapan kişiler varken size gelmezler. Satmak istiyorsanız kendiniz yatırın. Artı 0 Eksi
inadkar dedi: Bence en ideal yöntem. Genişletmek için tıkla... Etrafta bir sürü bu işi yapan kişiler varken size gelmezler. Satmak istiyorsanız kendiniz yatırın.
KS KS inadkar Femtopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #22 Nemai dedi: Etrafta bir sürü bu işi yapan kişiler varken size gelmezler. Satmak istiyorsanız kendiniz yatırın. Genişletmek için tıkla... Abi kartım olsaydı yatırırdım dilencimiyim ben. Nemai dedi: Etrafta bir sürü bu işi yapan kişiler varken size gelmezler. Satmak istiyorsanız kendiniz yatırın. Genişletmek için tıkla... Peki bunu seninle yapa bilirmiyiz? Artı 0 Eksi
Nemai dedi: Etrafta bir sürü bu işi yapan kişiler varken size gelmezler. Satmak istiyorsanız kendiniz yatırın. Genişletmek için tıkla... Abi kartım olsaydı yatırırdım dilencimiyim ben. Nemai dedi: Etrafta bir sürü bu işi yapan kişiler varken size gelmezler. Satmak istiyorsanız kendiniz yatırın. Genişletmek için tıkla... Peki bunu seninle yapa bilirmiyiz?
3 364164 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 9 12 Nisan 2021 #23 inadkar dedi: Abi kartım olsaydı yatırırdım dilenci miyim ben. Peki bunu seninle yapa bilir miyiz? Genişletmek için tıkla... 3-5 kuruşluk skin için gerek yok bu kadar uğraşmaya. Artı 0 Eksi
inadkar dedi: Abi kartım olsaydı yatırırdım dilenci miyim ben. Peki bunu seninle yapa bilir miyiz? Genişletmek için tıkla... 3-5 kuruşluk skin için gerek yok bu kadar uğraşmaya.
KS KS inadkar Femtopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #24 364164 dedi: 3-5 kuruşluk skin için gerek yok bu kadar uğraşmaya. Genişletmek için tıkla... Knk belki,Ben daha çok oynayıp skin kasıp satıcam ve para biriktiricem. Artı 0 Eksi
364164 dedi: 3-5 kuruşluk skin için gerek yok bu kadar uğraşmaya. Genişletmek için tıkla... Knk belki,Ben daha çok oynayıp skin kasıp satıcam ve para biriktiricem.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #25 inadkar dedi: Peki bunu seninle yapabilirmiyiz? Genişletmek için tıkla... Şahsen diğerleri de benim gibi davranır ve kabul etmez diye düşünüyorum. Kendi hesabıma yatırır alırım onun yerine. Artı 0 Eksi
inadkar dedi: Peki bunu seninle yapabilirmiyiz? Genişletmek için tıkla... Şahsen diğerleri de benim gibi davranır ve kabul etmez diye düşünüyorum. Kendi hesabıma yatırır alırım onun yerine.
3 364164 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 9 12 Nisan 2021 #26 inadkar dedi: Belki ben daha çok oynayıp skin kasıp satacağım ve para biriktiriceğim. Genişletmek için tıkla... Dolandırabilirsin belki nereden bileceğiz? Artı 0 Eksi
inadkar dedi: Belki ben daha çok oynayıp skin kasıp satacağım ve para biriktiriceğim. Genişletmek için tıkla... Dolandırabilirsin belki nereden bileceğiz?
KS KS inadkar Femtopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #27 364164 dedi: Dolandırabilirsin belki nereden bileceğiz? Genişletmek için tıkla... Abi yemin ettim ya Allah çarpsın aldatmıcam. Artı 0 Eksi
364164 dedi: Dolandırabilirsin belki nereden bileceğiz? Genişletmek için tıkla... Abi yemin ettim ya Allah çarpsın aldatmıcam.
3 364164 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 9 12 Nisan 2021 #28 inadkar dedi: Abi yemin ettim ya Allah çarpsın aldatmıcağım. Genişletmek için tıkla... Yemin etmekle olmuyor bu iş. Git ininal/Papara gibi kartlar alarak satın al. Artı 0 Eksi
inadkar dedi: Abi yemin ettim ya Allah çarpsın aldatmıcağım. Genişletmek için tıkla... Yemin etmekle olmuyor bu iş. Git ininal/Papara gibi kartlar alarak satın al.
KS KS inadkar Femtopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #29 364164 dedi: Yemin etmekle olmuyor bu iş. Git ininal/Papara gibi kartlar alarak satın al. Genişletmek için tıkla... Abi kendimi sana kanıtlamak için napmalıyım? Artı 0 Eksi
364164 dedi: Yemin etmekle olmuyor bu iş. Git ininal/Papara gibi kartlar alarak satın al. Genişletmek için tıkla... Abi kendimi sana kanıtlamak için napmalıyım?
yusufcanyurt Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #30 CS:GO içinde birini raporlarsan ve o kişi de ban yerse topluluk pazarın açılır. 3. hesabım açık. Artı 0 Eksi