Takas Steam eşyalarımı takas yapıyorum

277662

Kilopat
Makaleler
5
Envanterimdeki eşyaları takas yapıyorum. Eğer verilen teklif işime yarayabilirse kabul ederim. Eğer envanterimde hiçbir eşya gözükmüyorsa pazara koymuş olabilirim, yazarsanız ilgilenirim.

İlginizi çekebilecek yüksek fiyatlı kartlarım:
Drinking hat (parlak) = 23 TL
Scifi (parlak) = 5 TL
Gentleman fox (parlak) = 71 TL
Anna (parlak) = 16 TL
SG7card_hm (parlak) = 30 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selam. Steam koleksiyon kartları ile ilgim, bilgim ve fikrim yok, fakat TF2 - CS:GO'da öğelerim var. ( CS:GO'da skin yok sadece, çıkartmalarım var. Düşünürseniz sizler de bir takas isteği gönderebilirsiniz.

Envarterim de görünmeyen, topluluk pazar listemesin de bir çok çıkartmam var. :)

Son düzenleme:
Hocam selam. Steam koleksiyon kartları ile ilgim, bilgim ve fikrim yok, fakat TF2 - CS:GO'da öğelerim var. ( CS:GO'da skin yok sadece, çıkartmalarım var. Düşünürseniz sizler de bir takas isteği gönderebilirsiniz.

Envarterim de görünmeyen, topluluk pazar listemesin de bir çok çıkartmam var. :)

En başta beğendim ama 7000 ilan olduğunu görünce güldüm hocam. Allah sabır versin sürekli fiyatları düşüyor kaldırmakla uğraşıyorsun falan. Bu arada envanteriniz gizli olduğu için kimse takas yollayamıyor haberiniz olsun. Bende satışa koydum kartları takas işini es geçtim şimdilik.

En başta beğendim ama 7000 ilan olduğunu görünce güldüm hocam. Allah sabır versin sürekli fiyatları düşüyor kaldırmakla uğraşıyorsun falan. Bu arada envanteriniz gizli olduğu için kimse takas yollayamıyor haberiniz olsun. Bende satışa koydum kartları takas işini es geçtim şimdilik.
Gülmenize sevinmem ama kahkaha attı iseniz sevinirim. Düşük iken alınan öğelerin, zamanla değerlendiğini unutmayın. Keşke fiyatları şuankinden 4 kat daha düşse tekrar bir bu kadar daha alsam. 3 yıldır Steam de al-sat yaptığım için fiyatlar ne zaman düşer yükselir biliyorum o konuda sabırlık birşey yok. Para kazanmak nerede kolay? :)

Hocam kimse takas gönderemesin zaten. Ben size teklif sunmuştum, sizde kartlarınızı satmaya karar vermişsiniz. Ama ama ama profilimi gizli durumdan çıkarayım bir bakın dikkatinizi bir şeyler çekebilir belki. İyi sosyaller!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı