Steam ETS 2 Doğrulama Yapmıyor

yusufYAZICI155

Hectopat
Merhaba malum biliyorsunuz dolar artınca da bilgisayar fiyatları da uçtu herkesin PC'si genel olarak iyi değil. Ben de babamın PC'sini kullanıyorum da ETS 2 24 FPS veriyor orta ayarlarda.

Şimdi ben internet kafede çok iyi sistemleri var, oradan bir ara oynuyordum internet hızı bir 1MB oluyor bir 5MB oluyor 5MB olunca ETS 2 oyununu 20dk yüklüyor ama 1MB de ise 2 saat falan yüklüyor. Ben gittim önceden dosyaları İnternet kafenin dosyaları kaybolmayan yere attım başka zaman geldim int yavaş 1-2 saat bekleyemem yedeklediğim dosyaları common dosyasına attım appmanifestte koydum oyunu doğruladı ve hiçbirini kabul etmedi her şeyi yeniden yüklüyor. Şu base.scs'ye gıcık oldum güncelleme mi neymiş ondan mı acaba base.scs 6 GB nedir ya? Asıl sorun neden base.scs varken dosyayı yeniden yüklüyor? Zaten 5.8 GB bari 200 MB yükle 6 GB olsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı