Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 16 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar ben bir süre siteye girememiştim. İşlerim vardı. O süre boyunca Windows 10 kullandım. Hiç bir sorun yaşamadım. Şu anda Windows 8.1 Enterprise'ye tekrar döndüm. Steam'den Left 4 Dead 2 açarken böyle bir hata veriyor.
Arkadaşlar ben bir süre siteye girememiştim. İşlerim vardı. O süre boyunca Windows 10 kullandım. Hiç bir sorun yaşamadım. Şu anda Windows 8.1 Enterprise'ye tekrar döndüm. Steam'den Left 4 Dead 2 açarken böyle bir hata veriyor.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 27 Ağustos 2015 #2 Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp güncel sürümü kurun ve oyun dosyalarını doğrulayın. Sorun düzelmezse sistem özelliklerini belirtin.
Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp güncel sürümü kurun ve oyun dosyalarını doğrulayın. Sorun düzelmezse sistem özelliklerini belirtin.