mwsg Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Yer İstanbul 10 Şubat 2015 #1 Merhaba, Steamden oyunu a kişi satın aldı ve family share ile b ve c'ye paylaştırdı. a kişisi oyundayken b ve c giremiyor bunu biliyorum ama, b oyundayken a ve c oyuna girebiliyor mu, a oyuna girdiğinde b oyundan atılıyor mu?
Merhaba, Steamden oyunu a kişi satın aldı ve family share ile b ve c'ye paylaştırdı. a kişisi oyundayken b ve c giremiyor bunu biliyorum ama, b oyundayken a ve c oyuna girebiliyor mu, a oyuna girdiğinde b oyundan atılıyor mu?
extanrel Hectopat Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 137 Yer Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 10 Şubat 2015 #2 +Takip
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2015 #3 Biri oyunda iken başkası oyuna giremez. Kütüphane sahibi oyuna girmek isterse diğeri atılır mı bilmiyorum ama sahibi isterse paylaşımı kapatabilir.
Biri oyunda iken başkası oyuna giremez. Kütüphane sahibi oyuna girmek isterse diğeri atılır mı bilmiyorum ama sahibi isterse paylaşımı kapatabilir.