Steam Steam farklı hesaba skin aktarımı nasıl yapılır?

Ravice

Centipat
Daha fazla  
Selam, benim main olarak kullandığım Steam hesabımda Unturned'da banım var, Unturned oynadığım yan hesapta ise CS:GO banım var. ayrıca Unturned oynadığım hesabın Steam kilidi açık değil yani pazar işlemi yapamıyorum. Ana hesabımdaki CS:GO skinlerini herhangi bir web sitesi aracılığıyla Unturned skinine dönüştürüp yan hesabıma atma gibi imkanım var mı? ( Eskiden çözdüğümüz yaş problemlerine benzedi babamdan büyük çıkmasam bari) Ayrıca Steam bakiyesini de bir şekilde atmayı düşündüm ancak Steam kilidi olduğu için pazardan alışveriş işi sıkıntılı olacak.

VAC ban mı var anlamadım.
CS:GO envaterimde herhangi bir yasaklanma yok ancak o hesapta unturned banı olduğu için pazardan unturned skini alıp diğer hesabıma atamıyorum. 2. Hesapta ise CS:GO banı olduğu için direkt CS:GO Skini atamıyorum ki atsam bile pazarı kilitli.

CS:GO banı varsa zaten o envanter müze olarak kalır. Pazar kildi kalmaktan zaten işlem yapamasın 10 Dolar'dı sanırım en son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…