Yavuz_sama Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 19 Aralık 2021 #1 Başka bir hesabımda Bannerlord oynuyorum. Eski hesabıma yüksek GB güncelleme gelmiş. Bannerlord oynarken diğer hesaba geçmeden güncelleyebilir miyim?
Başka bir hesabımda Bannerlord oynuyorum. Eski hesabıma yüksek GB güncelleme gelmiş. Bannerlord oynarken diğer hesaba geçmeden güncelleyebilir miyim?
A a100 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 487 Çözümler 6 19 Aralık 2021 #2 Yavuz_sama dedi: Başka bir hesabımda Bannerlord oynuyorum. Eski hesabıma yüksek GB güncelleme gelmiş. Bannerlord oynarken diğer hesaba geçmeden güncelleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet çünkü güncelleme oyunun dosyalarına gidiyor.
Yavuz_sama dedi: Başka bir hesabımda Bannerlord oynuyorum. Eski hesabıma yüksek GB güncelleme gelmiş. Bannerlord oynarken diğer hesaba geçmeden güncelleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet çünkü güncelleme oyunun dosyalarına gidiyor.
Yavuz_sama Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 19 Aralık 2021 #3 a100 dedi: Evet çünkü güncelleme oyunun dosyalarına gidiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum bannerlord oynadığım hesapta o oyun yok
a100 dedi: Evet çünkü güncelleme oyunun dosyalarına gidiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum bannerlord oynadığım hesapta o oyun yok
A a100 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 487 Çözümler 6 19 Aralık 2021 #4 Yavuz_sama dedi: Dostum bannerlord oynadığım hesapta o oyun yok Genişletmek için tıkla... O zaman ne dediğin hakkında hiç bir fikrim yok. Ben anlıyamadım.
Yavuz_sama dedi: Dostum bannerlord oynadığım hesapta o oyun yok Genişletmek için tıkla... O zaman ne dediğin hakkında hiç bir fikrim yok. Ben anlıyamadım.