F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.549 Çözümler 83 2 Ocak 2021 #1 2 kart hakkım daha var ve hesabımda kısıtlama yok.
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.055 Çözümler 11 Yer Türkiye 2 Ocak 2021 #2 Koleksiyon kartı için kullandığınız program ne, programın içinden ekran görüntüsü atar mısınız?
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 2 Ocak 2021 #3 Toplam saat 2'yi geçti mi? Çünkü 2 saatten sonra kart veriyor diye biliyorum.
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.055 Çözümler 11 Yer Türkiye 2 Ocak 2021 #4 286313 dedi: Toplam saat 2'yi geçti mi? Çünkü 2 saatten sonra kart veriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunun 5 kartı var. Demek ki 3 tane kart düşürme hakkı var. 1 kart düştüğüne göre geçmiş.
286313 dedi: Toplam saat 2'yi geçti mi? Çünkü 2 saatten sonra kart veriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunun 5 kartı var. Demek ki 3 tane kart düşürme hakkı var. 1 kart düştüğüne göre geçmiş.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.549 Çözümler 83 2 Ocak 2021 #5 GungorMemis dedi: Koleksiyon kartı için kullandığınız program ne, programın içinden ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Idle Daddy kullanıyordum ama düşürmeyince Steam'dan oyunu açık bırakmaya karar verdim. 286313 dedi: Toplam saat 2'yi geçti mi? Çünkü 2 saatten sonra kart veriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 7 saat oldu.
GungorMemis dedi: Koleksiyon kartı için kullandığınız program ne, programın içinden ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Idle Daddy kullanıyordum ama düşürmeyince Steam'dan oyunu açık bırakmaya karar verdim. 286313 dedi: Toplam saat 2'yi geçti mi? Çünkü 2 saatten sonra kart veriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 7 saat oldu.
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.055 Çözümler 11 Yer Türkiye 2 Ocak 2021 #6 @Furkan1461 Kart düşürmeyi durdurup yeniden başlatymayı dener misin. İdle Master'da aynı yöntemle basitçe geliyordu.
@Furkan1461 Kart düşürmeyi durdurup yeniden başlatymayı dener misin. İdle Master'da aynı yöntemle basitçe geliyordu.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.464 Çözümler 775 2 Ocak 2021 #7 2 saat kuralı diye bir şey yok artık. Ben Cyberpunk 2077 aldığımda 2 saatten önce kart düşürdüm. Sürekli oyun alıp, kart düşürüp, sonrasında iade eden kişilerde bazı kısıtlandırmalar uygulanıyor olabilir. Bende ise böyle bir şey söz konusu değil.
2 saat kuralı diye bir şey yok artık. Ben Cyberpunk 2077 aldığımda 2 saatten önce kart düşürdüm. Sürekli oyun alıp, kart düşürüp, sonrasında iade eden kişilerde bazı kısıtlandırmalar uygulanıyor olabilir. Bende ise böyle bir şey söz konusu değil.
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.055 Çözümler 11 Yer Türkiye 2 Ocak 2021 #8 reptile dedi: 2 saat kuralı diye bir şey yok artık. Ben Cyberpunk 2077 aldığımda 2 saatten önce kart düşürdüm. Sürekli oyun alıp, kart düşürüp, sonrasında iade eden kişilerde bazı kısıtlandırmalar uygulanıyor olabilir. Bende ise böyle bir şey söz konusu değil. Genişletmek için tıkla... Daha 6 ay önce bende aynı durumdaydım. Kartları 2 saatten önce düşürürdüm. Bu indirimlerde denediğimde 2 saatten önce hiçbir kart düşmedi. Arkadaş belki benimle aynı durumdadır diye yazdım.
reptile dedi: 2 saat kuralı diye bir şey yok artık. Ben Cyberpunk 2077 aldığımda 2 saatten önce kart düşürdüm. Sürekli oyun alıp, kart düşürüp, sonrasında iade eden kişilerde bazı kısıtlandırmalar uygulanıyor olabilir. Bende ise böyle bir şey söz konusu değil. Genişletmek için tıkla... Daha 6 ay önce bende aynı durumdaydım. Kartları 2 saatten önce düşürürdüm. Bu indirimlerde denediğimde 2 saatten önce hiçbir kart düşmedi. Arkadaş belki benimle aynı durumdadır diye yazdım.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.549 Çözümler 83 2 Ocak 2021 #9 GungorMemis dedi: @Furkan1461 Kart düşürmeyi durdurup yeniden başlatymayı dener misin. İdle Master'da aynı yöntemle basitçe geliyordu. Genişletmek için tıkla... Denedim ama işe yaramadı.
GungorMemis dedi: @Furkan1461 Kart düşürmeyi durdurup yeniden başlatymayı dener misin. İdle Master'da aynı yöntemle basitçe geliyordu. Genişletmek için tıkla... Denedim ama işe yaramadı.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.464 Çözümler 775 2 Ocak 2021 #10 @GungorMemis Kart düşmesini etkileyen faktörler vardır illaki. Resmi bir kaynak olmadığı için kesin bir şey söylemek zor. Ben en iyisi bu konuyu da Valve'a danışayım. Eğer devlet sırrı değilse illaki bilgilendirirler
@GungorMemis Kart düşmesini etkileyen faktörler vardır illaki. Resmi bir kaynak olmadığı için kesin bir şey söylemek zor. Ben en iyisi bu konuyu da Valve'a danışayım. Eğer devlet sırrı değilse illaki bilgilendirirler