Steam Fatal Error: Failed to connect with local Steam client process

omeryldz

Hectopat
Merhabalar bir gün Cs Go'ya girmeye çalışırken şu şekilde bir hata ile karşılaştım.
Screenshot_12.png

Dedidiği gibi üst taraftan steam güncellemelerini kontrol ettim. Güncelleme bulamadı, bildiğim kadarıyla zaten steam her açılışta kontrol ediyor. Steam'i açıp kapadım, o zaman giriş yapabildim. 2-3 gün sonra tekrar oldu, tekrar aynı şekilde yaptım. Bugün sürekli almaya başladım. 7-8 defa yaptıktan sonra giriş yapabildim. Yardımcı olursanız sevinirim.

+

+

Ben cozdum bendede aynı sorun vardı. Ben bazı gunlerde soyle bır sey yaptım.

Benım Call of Duty 2 ve CS GO ve sleeepıng dogs adlı oyunlarım vardı ama orjınal degıldı. Sadece CS GO orjınal steamden call of duty 2 oynadım cıktım. CS'ye gırmeye calıstım gırdı her turlu oynadım ve CS' ye gırmeye cakıstım oldu.

Son olarak sleepıng dogs oynadım ve CS GO'ya gırmeye calıstım fattal error falan verdı oyunu sıldım steam guncellemesını denetleye falan tıkladım. Şoyle yukardan Steam-Steam guncellemesını denetle bas ve Steam'den cıkıs yap ve yıne gır ve oluyor. Ama sorun olan oyunu sılmen gerek senın hangı oyunun sorunlu bı bak dene bulursan sorunlu oyunu sıl ve dedıklerımı yap:

Steam-Steam guncellemelerını denetle bas ve cıkıs yap sonra yenıden gırıs yap. Sorun bıtmıstır %100 cozum ama sen ben oyunumu sılemem dersen orasını bılemem :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı