Steam "Fatal error" hatası

Hockenheim

Hectopat
Dostlar bilgisayarı açtım Steam'e tıklıyorum güncelleme kısmından sonra Steam fatal eror ekranı çıkıyor. Çözüm aradım ama bulamadım yaşayan varsa yardım edebilir mi?

Dosya Ekleri

• steam eror.png
    5,5 KB · Görüntüleme: 68
MSConfig'ten Steam Client Service'in tikli olup olmadığına bakın. Tikli ise kapatıp tekrar açın.

Olmazsa:
Nereye kurduğunu bilmiyorum ama Steam'in kurulu olduğu yere gidin: C:\program files(X86)\Steam

Oradaki "Steam.dll" dosyasını masaüstüne alın tekrar deneyin olmaz ise tekrar aynı yere "Steam.dll"yi koyun.

Steam'i silin tekrar kurun ama yüklü oyunlarınız varsa ilk önce dosya yerleini değiştirin.

Steam'i silip yeniden yükle ve oyunların varsa diskte yeni bir klasör oluşturup oraya yedekleyebilirsin.

Olmadı oyunları yedekleyip steam i silmeyi denicem.
Steam'i silip yeniden yükle ve oyunların varsa diskte yeni bir klasör oluşturup oraya yedekleyebilirsin.
Hocam yedekledim sildim steam i fakat program files da silinmemiş steam ben kurarken hedef dosya boş olmalıdır dedi steam klasöründeki server dosyası yüzünden silinmiyor dosya dizini bozuk diyor 2 saattir uğraşıyorum silemedim %appmame5 diye klasör oluşturup ona kurdum şimdide common klasörü yok kaldım öyle çözüm yolu yok mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…