Öncelikle Steam hangi klasörde kurulu ?
İşletim sistemin nedir ve güncel mi?
Güncellemeleri kaçırmam ama manuel olarak pek bir şey yaptığım söylenemez bu son yaklaşık 1 sene... Steam
C>Program Files klasörünün içindeydi.
Direk ne varsa paylaşayım dedim, 5 senelik laptop.
Steam yükleyeyim dedim iş aldım. Daha şimdi sistem geri yükleme yapacaktım, benim bilgisayardaki her sorunda baş vurduğum şey şimdi hata veriyor. Her yerden hata sardı.
En iyisi ben bu 2 ay daha başıma iş almayayım.
Dediğinizi anladım epey manuel olarak güncelleme yapmam gerekecek. Technopat Youtube kanalında var ama onları izlememiştim sorun yok diye. Yavaş yavaş sorunlar başladı ama...
Şimdi böyle bırakacağım, şu sınava kadar internet ihtiyacımı karşılasın yeter. Sonra bu Haziran'ın sonlarına direk biz Temmuz başı diyelim güzel bir format atarım.
Hiç kalkışmadım ama yap sistemin iyi sorun yaşamazsın, yani yaptığına değer derseniz 8.1 yaparım. Güncellemeler vb. bir ton iş.
Zaten her şey yoluna giderse üniversiteye gideceğim bu bilgisayar babama kalacak, şu an da oturuyor ama temelli kalacak.
Sorun çıkmazsa kendime T100'ü alacağım. Umarım her şey yolunda gider.
Bir konuda her şeyi anlattım rahatladım, terapi niyetine...
O zaman sorun yaşayan arkadaşlarımız güncelleştirmelerini yapsınlar diyelim. Steam'da hata var sanıyordum farklı yerlerden de hata çıktı onun için şimdi başıma iş almayayım. Değindiğiniz konu gibi güncelleştirmeler sorunu çözecektir.
Sonuç:
Konuyu dll sorunu sanıp, yaptıktan sonra hala devam ettiği için açmıştım. Bir yerde mi hata yapıyorum diye... En son bir dll klasörünü bulunca farklı dll klasörü hatası vermeye başlamıştı. Tekrardan dediğiniz gibi güncelleme şart. Aslında demediniz ama anladım ben demek istediğinizi. Şu an cevaplarınız gözümün önünde canlanıyor.