Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 23 Nisan 2020 #1 (Çözüldü)CS:GO'ya girmeye çalıştığımda aşağıdaki hatayı veriyor. Son düzenleme: 23 Nisan 2020
Çözüm xBlaz6 18 Mayıs 2021 yigitcin dedi: Görev yöneticisinden kapat ve Steam'i rs yap düzelebilir Genişletmek için tıkla... Hatayı çözeli çok oldu yine de teşekkürler. Sadece formatla çözdüm bu arada.
yigitcin dedi: Görev yöneticisinden kapat ve Steam'i rs yap düzelebilir Genişletmek için tıkla... Hatayı çözeli çok oldu yine de teşekkürler. Sadece formatla çözdüm bu arada.
Emre3461 Femtopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #11 DNS degiştir. 8888 8844 yap düzeliyor. Artı 0 Eksi
PROBABA53 Femtopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Aralık 2020 #12 fatal errror AB7SS dedi: Steam'ı kapa aç yap düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Benim Steam'ım hiç açılmıyor direk Fatal Error hatası veriyor Artı 0 Eksi
fatal errror AB7SS dedi: Steam'ı kapa aç yap düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Benim Steam'ım hiç açılmıyor direk Fatal Error hatası veriyor
mustafa selim şahbaz Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #13 Ben Steam'ı yüklemeye çalışıyorum ama fatal error veriyor. Ne yapmam lazım? Artı 0 Eksi
yigitcin Femtopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 85 Yer Manisa Salihli Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #14 xBlaz6 dedi: Bende olmadı başka çözüm yolu varmıdır? Genişletmek için tıkla... görev yöneticisinden kapat ve steami rs yap düzelebilir Artı 0 Eksi
xBlaz6 dedi: Bende olmadı başka çözüm yolu varmıdır? Genişletmek için tıkla... görev yöneticisinden kapat ve steami rs yap düzelebilir
xBlaz6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 43 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #15 yigitcin dedi: Görev yöneticisinden kapat ve Steam'i rs yap düzelebilir Genişletmek için tıkla... Hatayı çözeli çok oldu yine de teşekkürler. Sadece formatla çözdüm bu arada. Artı 0 Eksi Çözüm
yigitcin dedi: Görev yöneticisinden kapat ve Steam'i rs yap düzelebilir Genişletmek için tıkla... Hatayı çözeli çok oldu yine de teşekkürler. Sadece formatla çözdüm bu arada.
barbartos Centipat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #16 xBlaz6 dedi: Bende olmadı başka çözüm yolu varmıdır? Genişletmek için tıkla... dostum hala yapamadıysan, sürücü güncelleme yapman lazım, ben driverhub diye program indirdim ve kaç tane sürücü varsa hepsini güncelledi sonra oyunada girebildim. benim problemim sürücü güncel olmadığındanmış. Artı 0 Eksi
xBlaz6 dedi: Bende olmadı başka çözüm yolu varmıdır? Genişletmek için tıkla... dostum hala yapamadıysan, sürücü güncelleme yapman lazım, ben driverhub diye program indirdim ve kaç tane sürücü varsa hepsini güncelledi sonra oyunada girebildim. benim problemim sürücü güncel olmadığındanmış.