Evet dünyada sadece benim başıma gelebilecek bir olay ile buradayım internette çözümü yok .
En son yaptığım güncelleme ile gelmişti sanırsam 1 hafta oluyor.
Yok dostum olmuyor silip yükleceğim inşallah düzelir.
Denetim masası veyahut uninstall.exeden sildiğimde hiçbir şey olmuyor oyunları silmeden silme şansım yok mu?
Steam -> steamapps -> common klasöründeki oyunları kopyalayıp başka bir dosyaya atın daha sonra konumuna baktığınızda Steam'i göstermiyor ise denetim masasından veya el ile istediğiniz gibi kaldırabilirsiniz.
Steam'e sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk sekmesinden yönetici olarak çalıştır deyip dener misin ? En kötü uygulamayı sil yükle öyle çözenler olmuş.
Denetim masası veyahut uninstall.exeden sildiğimde hiçbir şey olmuyor oyunları silmeden silme şansım yok mu?
Steam -> steamapps -> common klasöründeki oyunları kopyalayıp başka bir dosyaya atın daha sonra konumuna baktığınızda Steam'i göstermiyor ise denetim masasından veya el ile istediğiniz gibi kaldırabilirsiniz.