Çözüldü Steam FC 25'e PS3 kolu nasıl bağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WSparkle

Centipat
Daha fazla  
Steam'den almış olduğım EA üyeliğinden yararlandığım oyunları indirdim. FC 25'e nasıl PS3 kolu bağlayacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam Ayarlarına girin.
Kontrolcüye tıklayın.
Kolunuzu kendi şarj aleti ile PC'ye bağlayın.
Tuş atamalarını yapın.

Steam Ayarlarına girin.
Kontrolcüye tıklayın.
Kolunuzu kendi şarj aleti ile PC'ye bağlayın.
Tuş atamalarını yapın.
PS 3 kolu PC de maalesef uyumlu değil tam olarak. O yüzden program ile yapması gerekiyor.

Kral aynı şekil bağlıyorum Steam kolu görmüyor.
PS 3 kolu PC ile tam uyumlu değil. Programla yapmanız gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Steam üzerinden Xbox kolu olarak tanımlayın. Ondan sonra tuş atamalarını kendinize göre yapın.
Bu konu hakkında çok konu açtım ama hiçbir çözümünü bulamadım. Bağlayınca kolu Windows'ta aygıtlarda görünüyor ama. Ne DS3 ne SCP ToolKit ne X360CE işe yaramıyor. Hiçbir uygulama görmüyor oyun kolunu.

Hocam Steam kontrolcü ayarları üzerinden gelen kontrolcü ayarlarına izin verin PlayStation, Xbox gibi.
Sonra konsolunuzu Xbox konsolu olarak tanımlayın.
Ve ardından tuşları istediğiniz şekle göre düzenleyin ister iseniz görsel ile anlatabilirim.

yardım.png

Tüm girdileri etkinleştirin.

Hocam Steam kontrolcü ayarları üzerinden gelen kontrolcü ayarlarına izin verin PlayStation, Xbox gibi.
Sonra konsolunuzu Xbox konsolu olarak tanımlayın.
Ve ardından tuşları istediğiniz şekle göre düzenleyin ister iseniz görsel ile anlatabilirim.

Eki Görüntüle 2390697

Tüm girdileri etkinleştirin.
1736198522211.png

Olmuyor hocam. Kolu bağlıyorum Steam görmüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı