Çözüldü Steam format attıktan sonra oyunları tekrar yüklüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MehmetCan06

Centipat
Merhabalar, geçenlerde bilgisayara format atmak zorunda kalmıştım. Format attıktan sonra Steam'daki oyunlarımı oynayayım dedim fakat Steam oyunları tekrar yüklememi istedi. Oyunları kurarken D diskine kursun diye kontrol ettim o kadar anlamadım vallahi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
D diskinde SteamLibrary klasörü bulunuyor mu? Bulunuyorsa Steam -> Ayarlar -> İndirmeler -> Kütüphane Klasörleri -> Kütüphane Klasörü Ekle diyerek D diskinde bulunan SteamLibrary klasörünü seçin.
Merhabalar, geçenlerde bilgisayara format atmak zorunda kalmıştım. Format attıktan sonra Steam'daki oyunlarımı oynayayım dedim fakat Steam oyunları tekrar yüklememi istedi. Oyunları kurarken D diskine kursun diye kontrol ettim o kadar anlamadım vallahi.

Oyunu yüklemeden nasıl oynayabilirsinizki?

Önceki oyun dosyalarını Steam'in yeni indirdiği yere at ve doğrulama yap ondan sonra az bir şey daha indirme yapıp bırakır ben öyle çözmüştüm.

Dediklerinizin hepsini denedikten sonra geri geleceğim.
D diskinde steamlibrary klasörü bulunuyor mu? Bulunuyorsa Steam -> ayarlar -> indirmeler -> kütüphane klasörleri -> kütüphane klasörü ekle diyerek D diskinde bulunan steamlibrary klasörünü seçin.

İlgilenen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim hepinizden ALLAH razı olsun iyi günler seviliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı