Steam Forza Horizon 4 açılma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

NeoNNN

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel İ7 8700k
Asus Nvidia GTX 1080 FE
32 GB Ram 3200mhz
Asus Tuf Z370 Plus
Arkadaşlar oyun normalde sorunsuz açılıyor fakat geçenlerde fark ettim. Ben Online'a hiç girmedim sonra Xbox ebeveyn denetimi izin vermiyor diyordu. Sonra Xbox ayarlarından onu da ayarladım fakat onu ayarladıktan sonra yani Xbox gizlilik ayarlarından çok oyunculu oyunlara izin veri açınca oyuna tam girerken ki evimize attığı siyah yüklenme ekranında beni. Yüklemenin yarısında donuyor ve tam 10 saniye sonra oyun hata vermeden beni atıyor fakat Xbox ebeveyn ayarlarından çoklu oyuncu desteğini kapatınca giriyor. Bu durumu sadece ben yaşamış olamayacağımı düşünüyorum lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bence Xbox ayarlarını bir kontrol etmelisin. Baktın ki içinden çıkamıyorsun tekrar yüklemeyi veya dosya onarımını deneyebilirsin.

Ne yalan söyleyeyim en az 3 kere silip indirdim maalesef düzelmedi bunları yapmadan önce de dosyaları doğrulamayı denedim. Xbox ayarlarındada neyi kontrol etmeliyim.

Ne yalan söyleyeyim en az 3 kere silip indirdim maalesef düzelmedi bunları yapmadan önce de dosyaları doğrulamayı denedim. Xbox ayarlarındada neyi kontrol etmeliyim.

Xbox ayarlarını sıfırlayıp tekrar dene. Fakat bu sefer izinleri kurcalamadan Online bağlanmayı dene.

Xbox ayarlarını sıfırlayıp tekrar dene. Fakat bu sefer izinleri kurcalamadan Online bağlanmayı dene.

Xbox'ın ayarları nasıl sfırılanır bilmiyorum biliyorsanız söyleme şansınız var mı?

Arkadaşlar bilmiyorum çözümünü bulan var mı ama ben bir sıfırladım bilgisayarı ve düzeldi başka bir çözümü yok bunun maalesef boş yere uğraşmayın zaten Max 30 dakikanızı alır sıfırlamak dosyaları sakla seçeneği ile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı