Steam Forza Horizon iadesini yapmadı

kursatsavage

Centipat
İyi akşamlar. Steam üzerinden 9 Nisan günü Forza Horizon almıştım. Oyunu Ultimate almak için iade ettim ama hala paramı iade etmedi Steam. Oyunu 12 Nisan'da tekrar aldım karta para atarak ama iademi yapmadılar, ne yapmam gerekiyor? 14 gün süresi de doldu. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz yardımcı olamayız. Steam Desteğe yazarsanız özellikle ingilizce olarak hızlı dönüş yaparlar.
Ek olarak kredi kartı ile mi aldınız ?

İade politikası açık 14 gün ve 2 saat şartı var. Bu şartları taşımıyorsa iade talebiniz reddedilir.​

12 Nisan'da aldıysanız süresi daha dolmamış. Bir de oyunun iade işlemini başlattıktan sonra aynı oyunu o süreçte almak kötüye kullanıma gireceği için iade süreci gerçekleşmemiş olabilir.

Hayret verici doğrusu ben şimdiye kadar 3 oyunu değiştirdim (iade ettim) giden mesajdan 3-4 saat sonra Steam cüzdana geldi iade ettiğim oyunlar
-Korsan (tema) oyunu popüler olduğu için indirdim 2 oda var iki kişi var oyun Among Us gibi
-Hayatta kalma oyunu Unturned tarzı oyun ama optimizasyon aşırı kötü FPS düşük
-Askeri oyun yine optimizasyon sorunu
Bunları yazmamın sebebi belki başkalarında sorun falan olursa diye anladınız siz muhabbeti
Steam; ErenAKgun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…