Steam Gamepad tanıtma

kasilis01

Hectopat
Merhabalar. Steam'den aldığım GTA 4 oyununa gamepad tanıtmaya çalışıyorum. Öncelikle denetim masasında oyun aygıtlarının oradan baktım, düzgün çalışıyor. Fakat Steam'i big picture modunda çalıştırdığımda sadece gamepad'in sağ kısmındaki butonlar çalışıyor(seçili menüye girme ve geri tuşu, normal gamepad'lerde sanırım y ve b tuşlarına denk geliyor olabilir.). Şu sitedeki STEAMBANANA: Setting up a Controller for Big Picture (Steam > Tutorials > Other/Misc) ayarlamaları yaptım fakat gamepad'de tık yok. Ayrıca butonlar direk atanmış olarak geldi bende ve değiştiremiyorum. Benim ekran görüntülerim de şu şekilde. GTA4OnSteamGamepadProblem - Imgur

Sistem Win8, sürücüler güncel, oyun orijinal. i5 460m, GT 420m, 6 GB RAM, Gamepad Snopy SG-401. Driver'ını Win8 otomatik olarak indirmiş ben ayrıca yüklemedim.

Ne tavsiye edersiniz minimum gamepad olarak? Minimum Logitech F310 gibi duruyor ama, ben uzun vadede para biriktirip, X1'in Gamepad'ini edinmeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı