Çözüldü Steam gamepad tuş ayarları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet'S

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7-6700 ASUS RX 570 8GB OC
Meslek
Öğrenci
PC'ye format attım. Steam'ı yükledim. Kontorland PS-3022'yi kullanıyorum. Önceden Steam'a girdiğimde ayarları otomatik düzenler kolu işlevsel hale getirirdi. Ancak şimdi ise yuvarlak buton ileri gitme, çarpı butonu geri gelme olarak kollarda takılma gibi sorunlar var. FIFA 23 oynayacaktım. Oyun içerisinde de durum bu vaziyette. Kontrolcü yapılandırmasını kontrol ettiğimde Nintendo seçeneği tikli vaziyetteydi. PlayStation veya Xbox seçmek istedim. Nintendo'ya geri attı. Sonra manuel kontrol yapmak istedim, fakat bu sefer de tuş atarken sıkıntı çıktı. Fark edemediğim bir tuş takılı kalıyor ve tuş atamalarını ayarlayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradaki yolu izlerseniz sorun çözülecektir.

Çözüm
Stajdayım. Eve gidince deneyeceğim . Olası bir olmamazlık durumunda sizi etiketleyip geri dönüş yaparım teşekkür ederim.

abi bende steamda kontolcu algılanmadı dıyor ve her yere baktyım hıcbır sekılde acamadım forza 4 u rampage ıle baglıyamıyorum truck bı sekılde yaptım ama forzada hıcbır sekılde olmuyor yardımcı olurmusun dc veya herhangıbı bı yerden

Dosya Ekleri

• Kontrolcü Düzeni - Steam Controller Configs - Desktop 7.03.2024 03_23_26.png
    17,9 KB · Görüntüleme: 215
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…