PC'ye format attım. Steam'ı yükledim. Kontorland PS-3022'yi kullanıyorum. Önceden Steam'a girdiğimde ayarları otomatik düzenler kolu işlevsel hale getirirdi. Ancak şimdi ise yuvarlak buton ileri gitme, çarpı butonu geri gelme olarak kollarda takılma gibi sorunlar var. FIFA 23 oynayacaktım. Oyun içerisinde de durum bu vaziyette. Kontrolcü yapılandırmasını kontrol ettiğimde Nintendo seçeneği tikli vaziyetteydi. PlayStation veya Xbox seçmek istedim. Nintendo'ya geri attı. Sonra manuel kontrol yapmak istedim, fakat bu sefer de tuş atarken sıkıntı çıktı. Fark edemediğim bir tuş takılı kalıyor ve tuş atamalarını ayarlayamıyorum.
Rampage'in oyun kolu ile oynuyorum da benim kalkan tuşum yani "L1" tuşum çalışmıyor. Kalkanı boşta olan bir tuşa atamak istiyorum fakat ayarlar sekmesine bir türlü giremiyorum. Bunun çözümünü bilen var mı?
Rampage'in oyun kolu ile oynuyorum da benim kalkan tuşum yani "L1" tuşum çalışmıyor. Kalkanı boşta olan bir tuşa atamak istiyorum fakat ayarlar sekmesine bir türlü giremiyorum. Bunun çözümünü bilen var mı?
abi bende steamda kontolcu algılanmadı dıyor ve her yere baktyım hıcbır sekılde acamadım forza 4 u rampage ıle baglıyamıyorum truck bı sekılde yaptım ama forzada hıcbır sekılde olmuyor yardımcı olurmusun dc veya herhangıbı bı yerden