Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 895 Çözümler 2 4 Temmuz 2021 #1 Stardew Valley'e giriyorum fakat gamepad ile oynayamıyorum, Steam oyunlarını 50 TL'lik dandik gamepad ile X360CE gibi aracı uygulama kullanmadan oynayamıyor muyuz?
Stardew Valley'e giriyorum fakat gamepad ile oynayamıyorum, Steam oyunlarını 50 TL'lik dandik gamepad ile X360CE gibi aracı uygulama kullanmadan oynayamıyor muyuz?
Çözüm Finch0900 4 Temmuz 2021 Stardew Valley > Özellikler > Kontrolcü kısmından etkinleştirip deneyebilir misiniz? İşe yarayacağını sanmıyorum ama belki bir umut.
Stardew Valley > Özellikler > Kontrolcü kısmından etkinleştirip deneyebilir misiniz? İşe yarayacağını sanmıyorum ama belki bir umut.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.854 Çözümler 36 4 Temmuz 2021 #2 Stardew Valley > Özellikler > Kontrolcü kısmından etkinleştirip deneyebilir misiniz? İşe yarayacağını sanmıyorum ama belki bir umut. Artı 0 Eksi Çözüm
Stardew Valley > Özellikler > Kontrolcü kısmından etkinleştirip deneyebilir misiniz? İşe yarayacağını sanmıyorum ama belki bir umut.
KS KS Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 895 Çözümler 2 4 Temmuz 2021 #3 Finch0900 dedi: Stardew Valley > Özellikler > Kontrolcü kısmından etkinleştirip deneyebilir misiniz? İşe yarayacağını sanmıyorum ama belki bir umut. Genişletmek için tıkla... Az önce göz attım hocam, deniyorum. Edit: İşe yaradı hocam teşekkürler <3 ben de göz attım aynı yere fakat onu gözden kaçırmışım sağolun. Artı 0 Eksi
Finch0900 dedi: Stardew Valley > Özellikler > Kontrolcü kısmından etkinleştirip deneyebilir misiniz? İşe yarayacağını sanmıyorum ama belki bir umut. Genişletmek için tıkla... Az önce göz attım hocam, deniyorum. Edit: İşe yaradı hocam teşekkürler <3 ben de göz attım aynı yere fakat onu gözden kaçırmışım sağolun.