Steam gamepadi Xbox olarak görüyor

rider0044

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm, FIFA oynayacağım kolu bağladım oyuna girdim kol etkin değildi, biraz araştırdım, Steam'e girdim kontrolcumu Steam'e tanimlaya çalıştım fakat Xbox olarak görüyor mesela "a" tuşuna basın diyor, bende orada "X"var basıyorum olmuyor diger yöntemleri denedim olmadı, yardimci olursanız sevinirim kol ucuz bir kol koldan kaynaklı bir sorun olabilir mi? Vaktinizi ayırıp okudugunuz icin teşekkürler. Hayırlı forumlar.

PlayStation'nun orijinal kolu değilse Xbox göstermesi normal bende de kablolu orijinal olmayan bir PS kolu var bende de Xbox olarak gösteeiyor zaten biraz oynadıktan sonra alışırsın.

DS4Windows indir ve ayarlarını PS düzenine göre yap daha sonra Steam'e gir.

Hocam güvenilir bir indirme linki atar mısınız?

PlayStation'nun orijinal kolu değilse Xbox göstermesi normal bende de kablolu orijinal olmayan bir PS kolu var bende de Xbox olarak gösteeiyor zaten biraz oynadıktan sonra alışırsın.

Hocam bendeki sorun gamepadi kontrolcümün tuşlarını tanımıyor ve kontrolcümü aktif edemediğim için klavye ile kontrol sağlıyor.

Hocam bendeki sorun gamepadi kontrolcümün tuşlarını tanımıyor ve kontrolcümü aktif edemediğim için klavye ile kontrol sağlıyor.

Oyuna sağ tıklayın, özelliklere gelin, kontrolcü kısmına gelin orada Steam çıkışını kapatmayla ilgili bir seçenek olması lazım. Onu yaparsanız düzelme ihtimali var.

Denedim fakat olmadi maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı