Steam'i her açtığımda 10-15 saniye bekletiyor. Sadece Steam'de olan bir sorun diğer uygulama/oyunlarda böyle bir sorun yok.
Her açmak istediğimde.İlk açışta mı yoksa sağ alttan her açmak istediğinde mi 15 saniye gelmiyor?
Hayır eski arayüz.Yeni arayüzü mü kullanıyorsunuz?
Çözüldü mü sorununuz bende de aynı durum var.Her açmak istediğimde.
Her açmak istediğimden kasıt Steam'ı kapattıktan sonraki her açış.
Hayır eski arayüz.
Aynı malesef. Küçük simgesinden hızlıca açıldığı için pek umursamadım.Çözüldü mü sorununuz bende de aynı durum var.
Sil yükle denediniz mi? Laptobumda öyle bir sorun yok çok tuhaf.Aynı malesef. Küçük simgesinden hızlıca açıldığı için pek umursamadım.
Çok denedim ama olmadı. Eski laptopumda böyle bir sorun yoktu. Yeni masaüstü topladım bunda çıktı bu sorun.Sil yükle denediniz mi? Laptobumda öyle bir sorun yok çok tuhaf.
Aynı şekilde aynı sorunu yaşamışız değişik. AM5 işlemciyle alakalı olduğunu düşünüyorum, programı işleme alırken bekletip alıyor belli.Çok denedim ama olmadı. Eski laptopumda böyle bir sorun yoktu. Yeni masaüstü topladım bunda çıktı bu sorun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.