Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.652 Çözümler 10 Yer İstanbul 21 Mayıs 2023 #1 Steam'i her açtığımda 10-15 saniye bekletiyor. Sadece Steam'de olan bir sorun diğer uygulama/oyunlarda böyle bir sorun yok.
Steam'i her açtığımda 10-15 saniye bekletiyor. Sadece Steam'de olan bir sorun diğer uygulama/oyunlarda böyle bir sorun yok.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.662 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #2 Eagle_Paw dedi: Steam'i her açtığımda 10-15 saniye bekletiyor. Sadece Steam'de olan bir sorun diğer uygulama/oyunlarda böyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... İlk açışta mı yoksa sağ alttan her açmak istediğinde mi 15 saniye gelmiyor?
Eagle_Paw dedi: Steam'i her açtığımda 10-15 saniye bekletiyor. Sadece Steam'de olan bir sorun diğer uygulama/oyunlarda böyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... İlk açışta mı yoksa sağ alttan her açmak istediğinde mi 15 saniye gelmiyor?
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #3 Yeni arayüzü mü kullanıyorsunuz?
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.652 Çözümler 10 Yer İstanbul 21 Mayıs 2023 #4 Zerolite dedi: İlk açışta mı yoksa sağ alttan her açmak istediğinde mi 15 saniye gelmiyor? Genişletmek için tıkla... Her açmak istediğimde. Her açmak istediğimden kasıt Steam'ı kapattıktan sonraki her açış. Lisser dedi: Yeni arayüzü mü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır eski arayüz.
Zerolite dedi: İlk açışta mı yoksa sağ alttan her açmak istediğinde mi 15 saniye gelmiyor? Genişletmek için tıkla... Her açmak istediğimde. Her açmak istediğimden kasıt Steam'ı kapattıktan sonraki her açış. Lisser dedi: Yeni arayüzü mü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır eski arayüz.
serkanngfb Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 75 8 Ocak 2024 #5 Eagle_Paw dedi: Her açmak istediğimde. Her açmak istediğimden kasıt Steam'ı kapattıktan sonraki her açış. Hayır eski arayüz. Genişletmek için tıkla... Çözüldü mü sorununuz bende de aynı durum var.
Eagle_Paw dedi: Her açmak istediğimde. Her açmak istediğimden kasıt Steam'ı kapattıktan sonraki her açış. Hayır eski arayüz. Genişletmek için tıkla... Çözüldü mü sorununuz bende de aynı durum var.
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.652 Çözümler 10 Yer İstanbul 8 Ocak 2024 #6 serkanngfb dedi: Çözüldü mü sorununuz bende de aynı durum var. Genişletmek için tıkla... Aynı malesef. Küçük simgesinden hızlıca açıldığı için pek umursamadım.
serkanngfb dedi: Çözüldü mü sorununuz bende de aynı durum var. Genişletmek için tıkla... Aynı malesef. Küçük simgesinden hızlıca açıldığı için pek umursamadım.
serkanngfb Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 75 8 Ocak 2024 #7 Eagle_Paw dedi: Aynı malesef. Küçük simgesinden hızlıca açıldığı için pek umursamadım. Genişletmek için tıkla... Sil yükle denediniz mi? Laptobumda öyle bir sorun yok çok tuhaf.
Eagle_Paw dedi: Aynı malesef. Küçük simgesinden hızlıca açıldığı için pek umursamadım. Genişletmek için tıkla... Sil yükle denediniz mi? Laptobumda öyle bir sorun yok çok tuhaf.
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.652 Çözümler 10 Yer İstanbul 8 Ocak 2024 #8 serkanngfb dedi: Sil yükle denediniz mi? Laptobumda öyle bir sorun yok çok tuhaf. Genişletmek için tıkla... Çok denedim ama olmadı. Eski laptopumda böyle bir sorun yoktu. Yeni masaüstü topladım bunda çıktı bu sorun.
serkanngfb dedi: Sil yükle denediniz mi? Laptobumda öyle bir sorun yok çok tuhaf. Genişletmek için tıkla... Çok denedim ama olmadı. Eski laptopumda böyle bir sorun yoktu. Yeni masaüstü topladım bunda çıktı bu sorun.
serkanngfb Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 75 8 Ocak 2024 #9 Eagle_Paw dedi: Çok denedim ama olmadı. Eski laptopumda böyle bir sorun yoktu. Yeni masaüstü topladım bunda çıktı bu sorun. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde aynı sorunu yaşamışız değişik. AM5 işlemciyle alakalı olduğunu düşünüyorum, programı işleme alırken bekletip alıyor belli.
Eagle_Paw dedi: Çok denedim ama olmadı. Eski laptopumda böyle bir sorun yoktu. Yeni masaüstü topladım bunda çıktı bu sorun. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde aynı sorunu yaşamışız değişik. AM5 işlemciyle alakalı olduğunu düşünüyorum, programı işleme alırken bekletip alıyor belli.