4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 10 Şubat 2023 #1 Steam Geniş Ekran'da dolaşırken fark ettim, ya her şey Steam Deck'e göre oluşturulmuş ya da sorun bende. Sizde de aynı mı? Ve sizce normal mi? Sürprizbozan: görseller Deck için uyumluluk listesi. Deck için olan klavye temaları. Son düzenleme: 10 Şubat 2023
Steam Geniş Ekran'da dolaşırken fark ettim, ya her şey Steam Deck'e göre oluşturulmuş ya da sorun bende. Sizde de aynı mı? Ve sizce normal mi? Sürprizbozan: görseller Deck için uyumluluk listesi. Deck için olan klavye temaları.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 10 Şubat 2023 #2 Zaten bayağı süredir betada bu özellik. Dün ben de gördüm, güzel olmuş bence. Steam Deck'e geldiği de belli. Valve böyle zaten yeni bir şey olmadan o alana bir şey eklemiyorlar kolay kolay.
Zaten bayağı süredir betada bu özellik. Dün ben de gördüm, güzel olmuş bence. Steam Deck'e geldiği de belli. Valve böyle zaten yeni bir şey olmadan o alana bir şey eklemiyorlar kolay kolay.