Çözüldü Steam "Geniş Ekran Modu" Tuşunu Kapatmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz
Merhabalar. Steam'de aşağıdaki resimde işaretli alan içerisindeki "Geniş Ekran" tuşunu kapatmanın bir yolu var mı? Bazen Steam'i kapatmaya çalışırken veya alta atmaya çalışırken yanlışlıkla tıklıyorum ve cidden çok sinir bozucu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam'de bazı başka skinlerde o seçenek olmuyor. Başka bir skin kullanırsanız hem daha güzel görünüme sahip olursunuz hem de o seçenek olmaz, yanlışlıkla basmazsınız.

Metro Skin öneririm. Fotoğrafları linkte verilmiş, isterseniz ben de atabilirim. Sağ üstten ''download'' diyeceksiniz, .zip uzantılı bir dosya inecek. Onu WinRAR ya da herhangi bir .zip dosyası çıkartabilen uygulama ile klasöre çıkartacaksınız. Ardından o klasörü Steam'in kurulu olduğu yere gelip ''skins'' klasörünün içine atacaksınız. Sonra Steam'i açıp ayarlardan arayüze girip ''Varsayılan Görünüm'' yazan yere gelip Metro skinini seçin.
Bu şekilde görünmeli:
Steam'de bazı başka skinlerde o seçenek olmuyor. Başka bir skin kullanırsanız hem daha güzel görünüme sahip olursunuz hem de o seçenek olmaz, yanlışlıkla basmazsınız.

Metro Skin öneririm. Fotoğrafları linkte verilmiş, isterseniz ben de atabilirim. Sağ üstten ''download'' diyeceksiniz, .zip uzantılı bir dosya inecek. Onu WinRAR ya da herhangi bir .zip dosyası çıkartabilen uygulama ile klasöre çıkartacaksınız. Ardından o klasörü Steam'in kurulu olduğu yere gelip ''skins'' klasörünün içine atacaksınız. Sonra Steam'i açıp ayarlardan arayüze girip ''Varsayılan Görünüm'' yazan yere gelip Metro skinini seçin.
Bu şekilde görünmeli:

Son düzenleme:
Çözüm
Teşekkürler. Çözülmüştür, kilitlenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…