Windows 11 Kilopat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 63 21 Aralık 2019 #1 Arkadaşlar iyi akşamlar birkaç haftadır Steam'da böyle bir sorun yaşıyorum çözümünü bilen var mı? Dosya Ekleri Steamsıkıntı..PNG 6,4 KB · Görüntüleme: 91 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2019
Imperius Megapat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2019 #2 O şekilde tek kalma nedeni steam guard ekranını açmasıdır.Hata vermediğini baz alarak komple sil tekrar güncel olarak yükle.
O şekilde tek kalma nedeni steam guard ekranını açmasıdır.Hata vermediğini baz alarak komple sil tekrar güncel olarak yükle.
Windows 11 Kilopat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 63 21 Aralık 2019 #3 Imperius dedi: O şekilde tek kalma nedeni steam guard ekranını açmasıdır.Hata vermediğini baz alarak komple sil tekrar güncel olarak yükle. Genişletmek için tıkla... Steam guard gelmiyor arada bir steam guard geliyor steam guardı giriyorum yine aynı şekilde kalıyor sildim yükledim düzelmedi
Imperius dedi: O şekilde tek kalma nedeni steam guard ekranını açmasıdır.Hata vermediğini baz alarak komple sil tekrar güncel olarak yükle. Genişletmek için tıkla... Steam guard gelmiyor arada bir steam guard geliyor steam guardı giriyorum yine aynı şekilde kalıyor sildim yükledim düzelmedi
Imperius Megapat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2019 #4 Windows 11 dedi: Steam guard gelmiyor arada bir steam guard geliyor steam guardı giriyorum yine aynı şekilde kalıyor sildim yükledim düzelmedi Genişletmek için tıkla... o zaman site üstünden giriş yaparak steam guard'ı kaldırıp tekrar dene.
Windows 11 dedi: Steam guard gelmiyor arada bir steam guard geliyor steam guardı giriyorum yine aynı şekilde kalıyor sildim yükledim düzelmedi Genişletmek için tıkla... o zaman site üstünden giriş yaparak steam guard'ı kaldırıp tekrar dene.
Windows 11 Kilopat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 63 23 Aralık 2019 #5 Imperius dedi: o zaman site üstünden giriş yaparak steam guard'ı kaldırıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Malesef olmadı Imperius dedi: o zaman site üstünden giriş yaparak steam guard'ı kaldırıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Bi arkadaşım demişti senin diskinden dolayı açılmıyor olabilir diye 24800 saattir disk çalışıyormuş acaba ondan olabilirmi
Imperius dedi: o zaman site üstünden giriş yaparak steam guard'ı kaldırıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Malesef olmadı Imperius dedi: o zaman site üstünden giriş yaparak steam guard'ı kaldırıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Bi arkadaşım demişti senin diskinden dolayı açılmıyor olabilir diye 24800 saattir disk çalışıyormuş acaba ondan olabilirmi