D dantethepizzaman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 81 9 Eylül 2023 #11 Peki bilgisayarı 1-2 kere resetledim çıkış yaptı sonrası kuşkulanmaya başladım normalde kendi kendine çıkış yapıyor mu
Peki bilgisayarı 1-2 kere resetledim çıkış yaptı sonrası kuşkulanmaya başladım normalde kendi kendine çıkış yapıyor mu
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 9 Eylül 2023 #12 dantethepizzaman dedi: Peki bilgisayarı 1-2 kere resetledim çıkış yaptı sonrası kuşkulanmaya başladım normalde kendi kendine çıkış yapıyor mu Genişletmek için tıkla... Normalde olmasa bile sorun yaratacağını sanmam.
dantethepizzaman dedi: Peki bilgisayarı 1-2 kere resetledim çıkış yaptı sonrası kuşkulanmaya başladım normalde kendi kendine çıkış yapıyor mu Genişletmek için tıkla... Normalde olmasa bile sorun yaratacağını sanmam.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 9 Eylül 2023 #13 dantethepizzaman dedi: Peki bilgisayarı 1-2 kere resetledim çıkış yaptı sonrası kuşkulanmaya başladım normalde kendi kendine çıkış yapıyor mu Genişletmek için tıkla... Hesaba girerken ‘oturumu açık tut’ gibi seçenek var onu açtınız mı?
dantethepizzaman dedi: Peki bilgisayarı 1-2 kere resetledim çıkış yaptı sonrası kuşkulanmaya başladım normalde kendi kendine çıkış yapıyor mu Genişletmek için tıkla... Hesaba girerken ‘oturumu açık tut’ gibi seçenek var onu açtınız mı?
D dantethepizzaman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 81 9 Eylül 2023 #14 519928 dedi: Hesaba girerken ‘oturumu açık tut’ gibi seçenek var onu açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet açmıştım
519928 dedi: Hesaba girerken ‘oturumu açık tut’ gibi seçenek var onu açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet açmıştım
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 9 Eylül 2023 #15 dantethepizzaman dedi: Evet açmıştım. Genişletmek için tıkla... İnternete bağlanmadan Steam’e girince bazen atabiliyor. Öyle bir şey olmuş olabilir.
dantethepizzaman dedi: Evet açmıştım. Genişletmek için tıkla... İnternete bağlanmadan Steam’e girince bazen atabiliyor. Öyle bir şey olmuş olabilir.
D dantethepizzaman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 81 9 Eylül 2023 #16 519928 dedi: İnternete bağlanmadan Steam’e girince bazen atabiliyor. Öyle bir şey olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ethernet kullanıyorum ama şöyle diyeyim son girişlere baktığımda son 3-4te farklı bir şehir yok kendi yaşadığım yer var
519928 dedi: İnternete bağlanmadan Steam’e girince bazen atabiliyor. Öyle bir şey olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ethernet kullanıyorum ama şöyle diyeyim son girişlere baktığımda son 3-4te farklı bir şehir yok kendi yaşadığım yer var
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 9 Eylül 2023 #17 dantethepizzaman dedi: Afyon'u gösteriyor ama Afyon'a yakın bir yerde yaşamıyorum, guard falanda kullanıyorum. Steam'in sorunu mudur yoksa biri hesabıma mı girdi? Genişletmek için tıkla... Vpn falan açtın mı hiç? Açık unutup girmiş olabilir misin?
dantethepizzaman dedi: Afyon'u gösteriyor ama Afyon'a yakın bir yerde yaşamıyorum, guard falanda kullanıyorum. Steam'in sorunu mudur yoksa biri hesabıma mı girdi? Genişletmek için tıkla... Vpn falan açtın mı hiç? Açık unutup girmiş olabilir misin?
D dantethepizzaman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 81 9 Eylül 2023 #18 spriggan dedi: Vpn falan açtın mı hiç? Açık unutup girmiş olabilir misin? Genişletmek için tıkla... yok açmadım
spriggan dedi: Vpn falan açtın mı hiç? Açık unutup girmiş olabilir misin? Genişletmek için tıkla... yok açmadım